Ponturi fotbal Finlanda vs Liechtenstein – Calificari EURO 2020

ponturi din calificari euro

Vineri 15.11, de la ora 19:00, va avea loc infruntarea Finlanda vs Liechtenstein, din cadrul etapei cu numarul 9 din preliminariile EURO 2020.

  • Finlandezii se pot califica diseara la EURO 2020

Finlanda

Finlanda este la un pas de calificare dupa victoria cruciala obtinuta etapa precedenta. Acestia au reusit sa o invinga pe Armenia cu scorul de 3-0 pe teren propriu. Victoria a fost cu atat mai importanta, cu cat a venit la o etapa distanta de infrangerea din Bosnia si Hertegovina, scor 4-1. In acest moment, nordicii au nevoie de un succes in fata propriilor spectatori, cu Liechtenstein. O victorie astazi i-ar aduce la EURO 2020 si aceasta nu pare atat de greu de obtinut. In turul din deplasare, finlandezii s-au impus fara prea mari emotii, scor 2-0.

  • Oaspetii au cea mai slaba defensiva din grupa J

Liechtenstein

Liechtenstein este cea mai modesta echipa a acestei grupe, insa acest lucru era anticipat de toata lumea. Acestia si-au depasit insa conditia si au obtinut 2 puncte relativ surprinzatoare in aceasta campanie. Acum 3 runde, oaspetii terminau la egalitate in Grecia cu scorul de 1-1, intr-o remiza ce a scris istorie. O etapa mai tarziu, cei din Liechtenstein au incurcat-o si pe Armenia, intr-un alt rezultat de egalitate (scor 1-1), de aceata data pe teren propriu. Oaspetii au reusit sa marcheze doar 2 goluri pana in acest moment si au incasat nu mai putin de 25.

Finlanda e in fata unui meci mare in acest moment. Echipa este la un pas de turneul final si nimeni din federatie nu concepe ca obiectivul sa fie ratat. Chiar daca ar mai fi o etapa de disputat, acestia sunt obligati moral sa se impuna astazi si sa sarbatoreasca pe teren propriu calificarea. Liechtenstein e o echipa ambitioasa intr-adevar si a demonstrat ca poate pune probleme. Totusi acestia au limitele lor, mai ales pe plan defensiv. Ma astept sa ii vad pe nordici foarte motivati si recomand pronosticul “1 & peste 2.5 goluri”. Acest combo il putem regasi la Unibet, la o cota de 1.45, pe care va invit sa o pariati.

Ponturi fotbal Finlanda vs Liechtenstein

1 & peste 2.5 goluri, cota 1.45 la Unibet