Ponturi fotbal Ferreira vs Sporting – Primeira Liga

ponturi portugalia

Joi 31.10.2019, de la ora 21:45, va avea loc infruntarea Ferreira vs Sporting, din cadrul etapei cu numarul 9 a primei ligi portugheze.

Gazdele se indreapta catre retrogradare

Ferreira

Gazdele au inregistrat o singura victorie in actuala stagiune de Primeira Liga, acum 3 runde. Este vorba de un 2-1 pe teren propriu in fata celor de la Aves. Mai apoi, Ferreira a fost invinsa de catre Guimaraes in deplasare, cu un 1-0 la limita. Etapa precedenta, gazdele de astazi au terminat la egalitate in fata propriilor spectatori, 0-0 cu Rio Ave. Ferreira sta foarte slab in compartimentul ofensiv. Acestia au inscris doar 5 goluri in 8 etape, fiind printre cele mai slabe echipe la acest capitol. In urma ultimelor rezultate, “verzii” au ajuns pe penultima pozitie a clasamentului, pozitie retrogradabila. Maracas si Silva Timoteo reprezinta absentele gazdelor, ambii fiind accidentati.

Sporting incearca sa se apropie de podium

Sporting

Trupa din Lisabona incepe etapa a 9-a de pe pozitia a 4-a a clasamentului. Acestia se afla la 5 puncte distanta de Famalicao, care tocmai ce a suferit prima infrangere a sezonului, in fata celor de la FC Porto. Oaspetii au reusit sa depaseasca perioada mai dificila si au castigat precedentele doua partide de campionat. Sporting a triumfat cu 1-0 la Aves si cu 3-1 pe teren propriu, in fata celor de la Guimaraes. In grupele Europa League, oaspetii de astazi au invins-o etapa precedenta pe Rosenborg, 1-0 pe teren propriu. R. Battaglia, J. Cabral si F. dos Santos Pedro nu vor efectua aceasta deplasare, din pricina unor probleme de ordin medical.

Sporting Lisabona are un lot mai valoros ca adversara de astazi si ma astept ca acest lucru sa se observe astazi. Acestia sunt pe o panta ascendenta si trebuie sa profite de acest moment bun, mai ales ca adversarul este unul modest. Ferreira e o candidata certa la retrogradare, iar cu o asemenea ofensiva gazdele nu cred ca pot pune mari probleme. Recomandarea mea este pronosticul “2 solist”, la o cota de 1.90 pe care o regasim la Unibet.

Ponturi fotbal Ferreira vs Sporting

2 solist, cota 1.90 la Unibet