Ponturi fotbal FC Voluntari vs CFR Cluj – Liga 1

ponturi romania

Sambata 21 Decembrie, de la ora 20:00, va avea loc infruntarea FC Voluntari vs CFR Cluj, din cadrul etapei a 22-a a primei ligi din Romania.

Liga I, România
21 decembrie 2019
SC FC Voluntari SA20:00CFR Cluj
Voluntari este in colaps

FC Voluntari

Voluntari pare sa nu mai poate evita retrogradarea in acest sezon, pentru ca jocul echipei este unul mult sub mediocru. O singura victorie in 20 de runde e mult prea putin pentru o formatie ce se preteaza a evolua in Liga 1. Gazdele au strans doar 8 puncte pana in acest moment si sunt de la 12 puncte distanta de penultima clasata – FC Hermannstadt. Etapa precedenta, Voluntari a suferit a 14-a infrangere a sezonului, dupa un 2-1 la Unviersitatea Craiova. La fel ca si in partida cu Viitorul, Voluntari a condus insa a fost imediat intoarsa. Acest lucru releva un blocaj mental, pentru ca moralul jucatorilor este la pamant in momentul de fata.

Clujenii pot incheia anul perfect

CFR Cluj

CFR Cluj se poate declara multumita de prima parte a acestui sezon. Baietii lui Dan Petrescu au scris istorie in Europa si s-au calificat in primavara Europa League. Acestia au facut un record de 12 puncte in grupe, iar acum se pregatesc de o dubla mansa de foc, in fata celor de la Sevilla. In campionat, clujenii tocmai ce au reusit sa isi recapete prima pozitie, dupa o victorie cu 2-0 in fata Astrei Giurgiu. Campioana l-a pierdut insa pe Culio, care a jucat meciul de retragere in Gruia. Acesta s-a intors la familia sa in Argentina si nu exclude posibilitatea de a reveni curand ca antrenor secund. Ciprian Deac, Alexandru Paun si Bilel Omrani sunt golgheterii echipei in Liga 1, toti avand cate 6 goluri inscrise.

CFR Cluj e favorita mare in acest duel si nu cred ca baietii lui Dan Petrescu pot pierde puncte. Adversarul e cel mai modest posibil, iar Voluntari nu reuseste sa lege nimic. Defensiva gazdelor e una foarte slaba, iar pe plan ofensiv aproape ca acestia nu exista. Recomand pronosticul “2 solist”, pentru care Unibet ne ofera o cota de 1.40.

Ponturi fotbal FC Voluntari vs CFR Cluj

2 solist, cota 1.40 la Unibet