Ponturi fotbal FC U Craiova vs CSM Slatina – Liga 2

ponturi romania

Ponturi fotbal FC U Craiova vs CSM Slatina – Liga 2

Luni, saptamana incepe cu meciul dintre FC U Craiova si CSM Slatina, din runda cu numarul 5 a Ligii a 2-a din Romania. Meciul este programat sa se dispute la ora 19:00 si este transmis pe Digi Sport 1 si Telekom Sport.

FC U Craiova

Desi nou-promovata, echipa patronata de Adrian Mititelu reuseste sa ramana neinvinsa. Joaca pentru a-si recapata statutul de lider pe care l-a pierdut temporar. Este una dintre putinele echipe care nu au sufeit un esec pana in momentul de fata. Tototdata, este si o formatie care reuseste sa inscrie des, are deja 11 goluri in decurs de 4 meciuri.

Ocupa locul al doilea si se lauda cu o serie de trei victorii consecutive. Cea mai recenta a fost obtina cu 4-2 pe terenul celor de la ACS Viitorul Tg. Jiu. Munteanu, Balan si dubla lui Raicea au facut diferenta in acel joc. A fost a patra partida consecutiva in care ambele au inscris si Craiova a fost una dintre combatante.

CSM Slatina

I-au trebuit patru meciuri sa realizeze cum este sa castigi. In etapa anteriora a reusit sa joace un fotbal bun, intr-un alt duel al proaspat promovatelor. Meciul impotriva Comuna Recea s-a incheiat cu victoria Slatinei, scorul 2-0. Golurile au fost inscrise de Manea si Stoica, doi dintre jucatorii de care o sa mai auzim.

Pentru ea a fost si primul meci in care a reusit sa nu primeasca gol. Pana la urma era greu sa nu primeasca gol din moment ce in primele trei etape a fost invina de fiecare data de echipa relativ acesibile. Rapid Bucuresti, ACS Viitorul Tg. Jiu si Dunarea Calarasi sunt echipele in fata carora a pierdut.

FC U este favorita si fotbalul practicat de ea pare sa fie unul de nivel inalt. Astept ca acest start bun de sezon sa mearga mai departe si dupa jocul cu Slatina. Totusi, oaspetii au probleme in a se adapta si primesc usor goluri. Mai mult, au pierdut singura confruntare pe care a avut-o in deplasare si numele adversarului nu spunea multe.

Ponturi fotbal FC U Craiova vs CSM Slatina: victorie FC U Craiova, cota 1.51 la Betano