Ponturi fotbal FC Porto vs Setubal – Taca de Portugal

ponturi portugalia

Duminica 24.11.2019, de la ora 19:30, va avea loc infruntarea FC Porto vs Setubal, din cadrul saisprezecimilor de finala ale Cupei Portugaliei.

Diferenta mare intre cele doua formatii
  • FC Porto

Gazdele se lupta ca de obicei la titlu in Portugalia, iar diferenta dintre ei si Setubal este una imensa. FC Porto ocupa pozitia secunda a clasamentului, cu 28 de puncte adunate – 2 mai putine decat Benfica. Echipa are 4 victorii inregistrate in ultimele 5 etape, cea mai recenta fiind in deplasarea de la Boavista, scor 1-0. Pe plan defensiv, FC Porto sta foarte bine – cu doar 5 goluri incasate in Primeira Liga. Golgheterul echipei in campionat este Ze Luis, cu 6 reusite. In Europa League lucrurile nu stau la fel de bine pentru vice-campioni, care in ultima runda au pierdut fara drept de apel la Rangers, scor 2-0.

Oaspetii nu au castigat niciodata pe Dragao
  • Setubal

Cei de la Setubal nu au reusit vreodata sa puna probleme pe acest teren si nu cred ca o vor face astazi. La ultima deplasare la FC Porto, in August 2019, Setubal pierdea categoric: scor 4-0. De altfel, anul trecut, gazdele le-au aplicat o corectie celor de la Setubal: scor 5-1. Inainte de pauza competitionala oaspetii au avut parte de evolutii alternante. Dupa o remiza cu Santa Clara si o victorie cu Boavista, Setubal a fost invinsa de catre Rio Ave, scor 1-0. In deplasare, oaspetii de astazi au castigat o singura partida oficiala in acest sezon competitional. Acestia au invins-o pe Aguias do Moradal in Cupa Portugaliei, 5-0 la finalul lunii Octombrie.

Nu cred ca Setubal are capacitatea necesara de a pune probleme serioase in ofensiva diseara. FC Porto e o echipa net superioara, iar pe teren propriu acestia vor avea initiativa pe toata durata celor 90 de minute. Gazdele vor incerca sa rezolve calificarea in timpul regulamentar, pentru ca prelungirile ar obosi doar jucatorii. Recomandarea mea este pronosticul “1 pauza / 1 final”, la o cota de 1.52 pe care o regasim la Unibet.

Ponturi fotbal FC Porto vs Setubal

1 pauza / 1 final, cota 1.52 la Unibet