Ponturi fotbal Excelsior vs Eindhoven – KNVB Beker

ponturi olanda

Marti 17.12.2019, de la ora 20:45, vom asista la infruntarea Excelsior vs Eindhoven, din cadrul saisprezecimilor Cupei Olandei.

Forma mai buna aratata de gazde

  • Excelsior

Excelsior vine dupa 3 succese consecutive, iar moralul jucatorilor este cu siguranta ridicat. Gazdele o invingeau pe Roda la finalul lunii Noiembrie, 4-1 in deplasare. Mai apoi, cei de la Excelsior s-au impus si in propriul fief, 2-1 cu NEC Nijmegen. In acest weekend, gazdele au inregistrat un nou succes: 2-0 in deplasarea de la FC Oss. Un singur esec au suferit cei de la Excelsior din Octombrie pana acum, dupa un 1-2 cu FC Volendam inregistrat acum 4 etape. In prezent, Excelsior se regaseste pe pozitia a 5-a a clasamentului din Eerste Divisie. Acestia se afla la doar 5 puncte de o promovare directa in Eredivisie.

Oaspetii pleaca astazi cu a doua sansa

  • Eindhoven

La fel ca adversara sa, Eindhoven evolueaza in esalonul secund al fotbalului olandez. Acestia insa nu o fac la fel de bine, ocupand abia pozitia a 13-a a clasamentului. Oaspetii au 22 de puncte acumulate in 19 runde, iar promovarea pare din ce in ce mai departe. Eindhoven inregistra ultima victorie la mijlocul lunii Noiembrie, dupa un 2-0 cu Maastricht. Mai apoi, acestia au incasat 10 goluri in 3 etape, pierzand pe banda rulanta cu Cambuur, FC Oss si FC Volendam. Etapa precedenta, Eindhoven a inregistrat o remiza pe terenul celor de la Jong Utrecht, cu scorul de 2-2.

Excelsior si Eindhoven au oferit mereu spectacol atunci cand s-au intalnit. Gazdele de astazi au castigat cu 5-2 si 5-4 precedentele doua intalniri, iar astazi ma astept sa domine din nou. Excelsior trece prin momente mult mai bune decat adversara sa. De altfel, oaspetii au probleme serioase in compartimentul defensiv si nu cred ca vor scapa fara 2-3 goluri. Tinand cont de faptul ca vorbim de un duel de cupa, nu voi merge pe solisti, pentru a evita surprizele. Recomandarea mea este pronosticul “peste 3.5 goluri”, la o cota de 1.90.

Ponturi fotbal Excelsior vs Eindhoven

peste 3.5 goluri, cota 1.90 la Betano