Ponturi fotbal Everton vs Brighton – Premier League

ponturi anglia

Sambata 03.10.2020, de la ora 17:00, va avea loc infruntarea Everton vs Brighton, din cadrul etapei a 4-a a primei ligi din Anglia.

Everton

Exact cum anticipam la inceput de sezon, Everton va lupta categoric pentru un loc european in acest an. Formatia lui Ancelotti are maximum de puncte dupa 3 etape si arata incredibil de bine. In primul duel, “caramelele” au trecut de Tottenham in deplasare, cu scorul de 1-0. In urmatoarele 2 runde, Everton a reusit sa le invinga si pe West Brom (5-2) si Crystal Palace.

De asemenea, gazdele de astazi au castigat de 3 ori in Cupa Ligii Angliei si au 6 victorii din tot atatea posibile in sezonul 2020/2021. Recent, Everton a eliminat-o pe West Ham cu scorul de 4-1 si a ajuns in sferturile competitiei. Branthwaite, Gbamin, Holgate si Tosun vor lipsi in continuare, din pricina accidentarilor.

Brighton

Brighton ocupa locul 12 in Premier League, cu 6 puncte acumulate in 3 etape. Echipa a inceput sezonul cu o infrangere in propriul fief, 1-3 contra celor de la Chelsea. Apoi, formatia lui Florin Andone (care nu va evolua astazi) a triumfat in deplasarea de la Newcastle cu scorul de 3-0. A urmat o infrangere dramatica pe teren propriu, 2-3 cu Manchester United. Bruno Fernandes a marcat acel gol controversat si devenit deja celebru, dupa un penalty acordat in urma fluierului de final.

Brighton a incercat sa isi ia revansa in Cupa Ligii Angliei. Acestia au pierdut insa din nou contra diavolilor rosii, 0-3 de aceasta data. Pe langa internationalul roman, astazi mai lipsesc Bissouma (suspendat), Iquierdo si Walton (accidentati).

La cum arata Everton in acest debut de sezon, sunt putine echipele ce se pot impune in fata lor. Mai ales pe Goodison Park, acolo unde ma astept ca gazdele sa domine integral. Mergem pe o victorie a caramelelor, la o cota de 1.80 pe care o ofera in momentul de fata Betano.

Ponturi fotbal Everton vs Brighton

1 solist, cota 1.80 la Betano