Ponturi fotbal Esteli U20 vs Juventus Managua U20 – Liga Primera Juvenil

ponturi fotbal

Ponturi fotbal Esteli U20 vs Juventus Managua U20 este un duel din divizia de tineret din Nicaragua, ce conteaza pentru semifinalele play-off-ului, acesta urmand avand fluierul de start programat miercuri noaptea, la ora 00:30.

Liga Primera Juvenil U20, Nicaragua
29 aprilie 2020
Real Esteli U2023:30Juventus Managua U20

Esteli U20

Este considerata favorita de agentiile de pariuri, ceea ce nu surprinde pe nimeni. Este ce-i drept o echipa mai buna, ce are de partea sa si avantajul propriului teren, unde se descurca de minune in ultima perioada.

Gazdele acestei infruntari au terminat sezonul regulat pe treapta a doua a clasamentului, calificandu-se direct in semifinalele play-off-ului. In cele 18 etape disputate au obtinut 37 de puncte, izbutind 12 victorii si o remiza. Evident, au incheiat cu un golaveraj pozitiv, inscriind 46 de goluri, primind 19.

De mentionat faptul ca Esteli U20 se afla intr-o forma foarte buna, venind dupa sase succese consecutive. In acestea a marcat nu mai putin de 22 de goluri, primind doar sase. De asemenea, pe teren propriu a reusit sa isi castige ultimele sapte jocuri.

Juventus Managua U20

Din punct de vedere al valorii, dar si al evolutiilor din acest sezon, este sub adversara sa. Asadar, bookmakerii o dau ca outsidera, mai ales ca joaca in deplasare, pe un teren pe care gazdele pierd rar.

Oaspetii acestei confruntari au terminat chiar sub adversarii lor in sezonul regulat, pe locul trei, la opt puncte distanta. Asadar au ratat accederea directa in semifinale, incepandu-si aventura in play-off din sferturi. Acestia au dat piept cu Jalapa U20, pe care au invins-o cu 1-0.

In ultimul meci, Juventus Managua U20 a clacat cu 0-2 pe terenul celor de la Esteli U20, asa ca si-au compromis serios sansele de calificare in finala. De asemenea, au pus capat si unei serii de patru esecuri consecutive.

Pronostic

Dupa cum mentionam, Esteli U20, echipa mult mai valoroasa, trece printr-o forma foarte buna. De asemenea, aceasta dispune si de avantaul propriului teren, unde se descurca fantastic. Asadar, ne asteptam sa obtina un nou succes, de aceea pariem in consecinta, la o cota de 1.42 oferita de Betano.

• Ponturi fotbal Esteli U20 vs Juventus Managua U20: gazdele castiga -> cota 1.42