Ponturi fotbal El Masry vs Aswan SC – Premier League

ponturi fotbal

El Masry vs Aswan SC. Cele doua formatii se vor infrunta Joi 16 Ianuarie, de la ora 17:00, in runda a 13-a din Premier League (Egipt).

  • Duel dezechilibrat

El Masry

El Masry este favorita certa a acestui duel si nu doar datorita avantajului terenului propriu. Gazdele au un sezon mult mai bun, fiind pe pozitia a 11-a a clasamentului din Premier League. Acestia se afla la 6 lungimi distanta de podium si evolutiile din ultima vreme sunt din ce in ce mai bune. El Masry nu a mai pierdut de 5 etape, de la un 1-0 in deplasarea de la Enppi. Acum 2 runde, “verzii” o invingeau pe Smouha in fata propriilor spectatori, cu scorul de 2-1. O etapa mai tarziu, El Masry s-a deplasat al El Entag El Harby, acolo unde a remizat cu scorul de 1-1. Africanul S. Simpore este golgheterul echipei in campionat, cu 3 goluri inscrise pana in acest moment.

  • Un dezastru in deplasare

Aswan SC

Aswan SC este fara indoiala una din cele mai modeste formatii din Egipt, atunci cand vorbim de deplasari. Echipa nu a mai castigat o partida oficiala pe teren strain din Aprilie 2017!! Se fac asadar 3 ani in primavara de la un 1-0 inregistrat pe terenul celor de la Nasr Taadeen. Pe terenul celor de la El Masry, Aswan a mai evoluat de doua ori si mereu a pierdut: 3-2 in 2015 si 3-1 in 2016. In prezent, oaspetii se afla pe ultimul loc in Premier League, cu 8 puncte acumulate si o singura victorie reusita. Etapa trecuta, Aswan SC a remizat pe teren propriu cu El Gounah, scor 1-1. Echipa are probleme serioase in defensiva, cu 20 de goluri incasate in 12 runde.

El Masry nu are parte de un sezon excelent, insa echipa e intr-o continua ascensiune. Gazdele au o sansa buna astazi de a se apropia de locul 3, tinand cont de modestia adversarului. Aswan pare sa aiba interzis la victorii in deplasare si e putin probabil sa puna probleme pe Suez Stadium. Cred ca El Masry e capabila sa obtina a 3-a victorie pe teren propriu cu Aswan, asadar recomand pronosticul “1 solist”.

Ponturi fotbal El Masry vs Aswan SC

1 solist, cota 1.65 la Unibet