Ponturi fotbal El Gounah vs El Entag El Harby – Premier League

ponturi fotbal

Luni 30.12.2019, de la ora 17:00, vom asista la infruntarea El Gounah vs El Entag El Harby, din cadrul primei ligi de fotbal egiptene. 

Premier League, Egipt
30 decembrie 2019
El Gounah17:00El-Entag El-Harby

Gazdele nu au mai castigat pe teren propriu cu El Entag, de 6 ani

EL GOUNAH

El Gounah are parte de un sezon modest, echipa clasandu-se pe pozitia a 13-a a clasamentului. Gazdele se afla mai aproape de retrogradare decat de podium, iar suporterii sunt nemultumiti. Favoritii lor dadeau semne de revenire in a doua jumatate a lunii Decembrie, cu 2 victorii consecutive inregistrate. El Gounah o invingea pe Pyramids in deplasare (scor 3-2) si pe El Gaish pe teren propriu, scor 2-0. Mai apoi insa, acestia au clacat in deplasarea de la Smouha, acolo unde au pierdut cu scorul de 2-1. El Gounah a pierdut ultimele 2 partide disputate in fata propriilro spectatori, in compania celor de la El Entag El Harby.

Oaspetii incearca sa se apropie de podium

EL ENTAG EL HARBY

Luna Decembrie a fost una perfecta pentru El Entag, daca vorbim de Premier League. In cupa acestia au fost invinsi de catre Abu Qir Semad, insa acum se pot concentra pe campionat. In data de 10 Decembrie, El Harby remiza pe teren propriu, 1-1 cu Smouha. Au urmat doua deplasari la Tanta si Aswan, acolo unde echipa a triumfat cu scorul de 1-0. Forma buna a continuat si pe teren propriu, in fata celor de la Zamalek. Cele doua au remizat cu scorul de 1-1, iar astfel El Entag a adunat 4 partide consecutive fara infrangere. Dupa ultimele rezultate, oaspetii au ajuns pe pozitia a 7-a a clasamentului, la doar 5 puncte distanta de podium.

In acest moment El Entag mi se pare peste adversara sa. Desi nu marcheaza des, oaspetii sunt pragmatici si reusesc sa adune puncte. Casele de pariuri o dau pe El Gounah favorita astazi, din pricina avantajului propriu. Totusi voi opta pentru pronosticul “x2”, deoarece am incredere in cei de la El Entag ca pot pleca acasa cu puncte.

Ponturi fotbal El Gounah vs El Entag El Harby

x2, cota 1.52 la Unibet