Ponturi fotbal El Gounah vs Al Ahly – Premier League

ponturi fotbal

Luni 25.11.2019, de la ora 17:00, va avea loc infruntarea El Gounah vs Al Ahly, din cadrul etapei a 5-a a primei ligi din Egipt.

Inceput modest de sezon pentru gazde
  • El Gounah

El Gounah si-a inceput aventura in Premier League 2019/2020, cu o infrangere in 21 Septembrie. Acestia pierdeau atunci pe teren propriu, 0-1 in fata celor de la Ismaily. O runda mai tarizu, gazdele de astazi au suferit un nou esec, 1-0 in deplasarea de la Al Ittihad. In 6 Octombrie a venit si primul rezultat pozitiv pentru El Gounah in noua stagiune. Este vorba de un succes la limita obtinut pe teren propriu, 1-0 cu Misr Elmaqasah. Mai apoi, echipa a remizat in deplasarea de la Masr cu scorul de 0-0, avand astfel 4 puncte acumulate in tot atatea partide de campionat.

Moral excelent pentru oaspeti
  • Al Ahly

Oaspetii trec prin momente foarte bune in acest moment si cu siguranta increderea in vestiar este marita. Al Ahly are maximum de puncte acumulate dupa primele 3 etape. Acestia au reusit sa se impuna rand pe rand cu Smouha (scor 1-0), El Entag El Harby (scor 4-0) si Aswan SC, 5-1 etapa precedenta. Mai mult decat atat, Al Ahly a cucerit in Septembrie Super Cupa Egiptului, dupa un 3-2 in fata celor de la Zamalek. Un alt rezultat foarte bun a fost obtinut si in competitia continentala. Acestia au reusit sa se califice pentru noul sezon de Liga Campionilor, dupa ce in play-off au trecut fara emotii de Cano Sport, 6-0 la general.

Al Ahly ii este superioara adversarei de astazi din toate privintele. Acestia au un lot mai valoros, iar forma de moment ii recomanda. Oaspetii au inregistrat 7 victorii consecutive in partidele oficiale, in timp ce gazdele se chinuie sa castige. Mai mult, El Gounah nu a mai invins-o pe Al Ahly intr-o partida oficiala din Iunie 2014. In aceste conditii, ma astept sa vad o partida dominata integral de oaspeti. Recomandarea mea este pronosticul “2 & peste 1.5 goluri”. Acest combo il putem regasi la Unibet, la o cota de 1.62.

Ponturi fotbal El Gounah vs Al Ahly

2 & peste 1.5 goluri, cota 1.62 la Unibet