Ponturi fotbal Dundela vs Coleraine – Cupa Irlandei de Nord

ponturi fotbal

Ponturi fotbal Dundela vs Coleraine: marti seara se vor juca sferturile de finala din Cupa Irlandei de Nord, iar de la 21:45, Dundela infrunta Coleraine.

Dundela

Provenita din liga a doua, Dundela pleaca acum cu sansa a doua. Practic, este surpriza sferturilor de finala ale Cupei Irlandei de Nord. Este o echipa capabila sa joace un fotbal parsiv, care sa-i aduca victoria si in fata unei echipe de prima liga. Ea ocupa locul 4 in Championship, cu 22 de puncte, dar trece printr-o perioada buna.

Cu cateva zile-n urma a reusit sa treaca cu 5-0 de Knockbreda, intr-un meci programat in campionat. De asemenea, are toate motivele sa fie increzatoare in fortele ei, avand in vedere rezultatele obtinute in cupa. In saisprezecimi a dispus cu 6-0 de Tobermore, iar in optimi n-a avut probleme in a se impune cu 3-1, in jocul cu Larne.

Coleraine

Deja a luat pulsul meciurilor din cupa si cele cu echipele de prima liga. Coleraine a reusit ca in cele doua infruntari avute in aceasta stagiune de Cupa Irlandei de Nord, a dispus lejer de adversari. 4-0 a fost scorul in disputa cu cei de la Annagh, iar in optimi a trecut cu emotii de Glentoran, 2-1 fiind scorul acelei confruntari.

Coleraie este pe val, in acest sezon inca nu si-a gasit nasul in competitiile interne. Conduce si prima liga, unde are 29 de puncte, unul mai mult decat Cliftonville, formatia de pe treapta a doua. Totodata, are si unul dintre cele mai tari atacuri, cu 1 de goluri, o medie de aproximativ trei goluri inscrise pe meci.

Asa cum arata cifrele in momentul de fata, Coleraine nu-si permite sa se incurce de modesta Dundela. Nici nu cred ca se va intampla asta, in Irlanda de Nord e o diferenta uriasa intre cele doua ligi. Drept urmare, astept un meci la discretia echipei gazda, care, la final de partida sa castige detasat.

Ponturi fotbal Dundela vs Coleraine: 2 pauza / 2 final, cota 1.91 la Betfair