Ponturi fotbal – Dover – Dagenham – Vanarama National League – 30.10.2018

Incepand cu ora 21:45, in etapa a 18-a din Vanarama National League, are loc Dover – Dagenham, joc in care se vor duela doua dintre cele mai slabe echipe de pana acum.

Dover nu mai are scapare si daca o tine in aceasta directie pana la finalul turului, probabil inca de atunci se poate considera retrogradata si ar fi mare pacat, datfiind faptul ca este recunoscuta pentru ca inainte tragea la playoff. Acum este ultima, are opt puncte, iar infrangerile vin pe banda rulanta. Cea mai recenta intalniri dateaza de la finalul saptamanii trecute, atunci cand Braintree s-a dovedit ca este un adversar foarte greu de depasit, iar golul reusit de Lokko n-a fost suficient, pierzand cu 1-2. Jumatate dintre puncte au venit cu ea jucand acasa, ceea ce nu este deloc un avantaj, dat fiind faptul ca a pierdut sase din cele opt astfel de partide.

Dagenham are probleme mari in ceea ce priveste punctele acumulate din deplasare si ne-a demonstrat ca ramane fidela jocurile de acasa, acolo unde a reusit in etapa trecuta sa castige meciul contra lui Harrogate, asta dupa ce MCQueen a inscris o dubla. Datorita acelui rezultat a urcat pe locul 21, cu 12 puncte, insa, cel mai important este ca a oprit cele sase etape la rand in care nu s-a putut bucura de succes. Mai mult decat atat, trupa londoneza are probleme destul de mari in deplasare, postura in care a pierdut sapte din cele opt jocuri, drept pentru care este ultima aflata intr-un astfel de clasament, luand de trei ori mai multe goluri decat numarul celor inscrise.

In cele doua sezoane de cand se intalnesc in Vanarama National League, Dagenham conduce cu 3-1, insa, in cel mai recent duel a fost victoria lui Dover, 1-0 a aratat tabela. Date fiind problemele pe care le are un deplasare, astept ca asta sa vina in avantajul lui Dover. Pe de alta parte, as exclude varianta pe goluri si asta pentru ca nu vor risca sa piarda ambele inca un nou, ceea ce le adanceste si mai mult criza rezultatelor.