Ponturi fotbal Dinamo Zagreb vs Manchester City – Champions League

ponturi champions league

Ponturi fotbal Dinamo Zagrev vs Manchester City: miercuri seara, de la ora 19:55, Maksimir din Zagreb găzduiește meciul dintre Dinamo și Manchester City. Vorbim aici despre un duel al rundei cu numărul 6 din Grupa C, a Ligii Campionilor.

Dinamo Zagreb

Croații sunt la un pas de eliminare, pentru a evita să se întample acest lucru. Au nevoie de victorie în confruntarea cu liderul Grupei C. În acest moment se află pe locul al treilea, cu 5 puncte, la o lungime în spatele lui Shaktar Donetsk, dar și cu un punct peste Atalanta, codașa grupei. Partea bună este că revine pe terenul propriu, locul unde n-a cedat în cele două meciuri avute acolo.

De altfel, Dinamo Zagreb ține să demonstreze lucrul acesta și în campionatul intern, unde este lider detașast, cu 41 de puncte. Cu atât mai mult când joacă acasă, locul unde nu cunoaște eșecul până în acest punct.

  • Echipă probabilă: Livakovic – Stojanovic, Ademi, Dilaver, Leovac, Moubandje – Omlp, Moro, Ivanusec, Orsic – Petkovic

Manchester City

Cetățenii sunt deja matematic în optimile Ligii Campionilor, ei având 11 puncte, cinci peste echipa de pe treapta a doua. Patru dintre aceste puncte au venit în confruntările avute pe teren străin. Tot campioana Angliei este formația care se laudă cu cel mai bun atac și cea mai bună defensivă din Grupa C.

Pe de altă parte, meciul de al Zagreb poate să spele eșecul cu Manchester United, suferit în campionat, în runda anterioară. A fost 1-2 atunci și practic, și-a redus considerabil șansele de a mai lua încă un titlu. Este pe 3 în Premier League, cu 32 de puncte. La 14 lungimi în spatele cormoranilor și a campioanei Europei, Liverpool.

  • Echipă probabilă: Ederson – Cancelo, Otamendi, Garcia, Angelino – Foden, Gundogan, De Bruyne – Mahrez, Jesus, Sterling

Cred că jocul de miercuri o să fie unul spectaculos, la finalul căruia City se va bucura de succes. Deși croții au nevoie de victorie, nu cred ca englezii or să vină ca în vacanță. Din contra, aștept să facă un meci mult mai bun decât în tur, când s-au impus cu 2-0. Pe de altă parte, nu aș exclude și cel puțin o reușită a gazdelor, Care în disperarea lor de a se impune, să atace cu succes.

Ponturi fotbal Dinamo Zagrev vs Manchester City: peste 2,5 goluri, cota 1.50 la Betfair