Ponturi fotbal Dijon vs Rennes – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi fotbal Dijon vs Rennes: sambata, de la ora 21:00, Dijon si Rennes vor avea meci direct, ele se vor infrunta in runda a 14-a din Ligue 1.

Djon

Cu un rezultat slab in meciul din runda anterioara, Dijon a fost mai mereu in zona rosie. Fara resurse notabile si care sa-i permita sa fie deasupra multor echipe, este pe 18, cu 12 puncte. Mai mult decat atat, este una dintre echipele cu cele mai multe infrangeri suferite pana in momentul de fata. Una dintre cele sapte infrangeri a venit in runda anterioara, atunci cand meciul de la Monaco s-a terminat cu 0-1.

Totodata, Dijon are sapte goluri inscrise, de doua ori mai putine decat numarul celor pe care le-a incasat. Insa, faptul ca revine pe teren propriu este clar de bun augur. Precedentele patru jocuri disputate acasa i-au adus puncte, in urma a doua rezultate de egalitate si tot atatea victorii.

Rennes

Ros-negrii au jucat bine in runda anterioara si au pus inca o victorie in dreptul lor. A fost a doua consecutiva pe care o reusesc si tot jucand pe propria arena. Rennes s-a impus cu 3-2 in disputa cu Toulouse si cu 3-1 cu Amiens, in urma cu o runda. Astfel, reintra cumva in lupta pentru locurile care duc in editia viitoare a cupelor europene.

Cu toate ca se afla pe locul 10, cu 18 puncte, in Ligue 1 o victorie o poate urca destul de mult. Intre ea si ocupanta locului al doilea sunt acum patru lungimi. Insa, asa cum arata in acest moment, da semne de revenire si daca se impune,

Cresterea in joc atunci cand joaca pe teren propriu ii permite lui Dijon sa se gandeasca la un rezultat pozitiv. In acelasi timp, Rennes este o echipa care inscrie si lucrul acesta s-ar putea sa-i aduca si ei cel putin un gol. Drept urmare, astept sa vedem cel putin doua reusite, cate una de o parte si de cealalta.

Ponturi fotbal Dijon vs Rennes: ambele marcheaza, cota 1.83 la Betano