Ponturi fotbal Danemarca vs Gibraltar – Calificari Euro 2020

ponturi din calificari euro

Ponturi fotbal Danemarca vs Gibraltar: vineri, 15 noiembrie, de la ora 21:45, Danemarca primeste vizita micutei Gibraltar, in preliminariile Euro 2020. Meciul intre cele doua componente ale Grupei D se va juca la Copenhaga, pe „Tella Parken”.

Danemarca

Danezii inca nu isi permit sa stea relaxat, ei au nevoie de victorie in cele doua meciuri care le-au mai ramas de disputat. Meciul decisiv pentru calificarea la Campionatul European din 2020 se va juca in chiar ultima runda, in Irlanda. Nordicii se afla pe locul al doilea in Grupa D, cu 12 puncte, la o lungime peste Elvetia si un meci in minus fata de Irlanda, liderul la zi.

Asta inseamna ca un eventual succes in meciul de vineri o duce pe primul loc si are toate motivele sa faca asta. Este singura echipa nationala ramasa neinvinsa in aceasta grupa. Dupa sase meciuri disputate, a reusit sa puna in dreptul ei trei victorii si tot atatea rezultate de egalitate.

Gibraltar

Nu cred ca la ora aceasta exista o nationala mai slaba in Europa. Gibraltar ne arata asta in fiecare campanie pe care o are, ea aflandu-se pe locul 5 in Grupa D, cu 0 puncte, cat si cu -17 in dreptul golaverajului. De asemenea, singurele doua goluri inscrise de ea in aceasta campanie au venit in ruma disputei din runda anterioara.

In urma cu aproximativ o luna de zile, Georgia trecea cu 3-2 de Gibraltar. Casciaro si Roy Chipolina fiind marcatorii celor care atunci jucau in rol de gazda. Pe de alta parte, asa s-a intamplat in ultimele zece meciuri oficiale si anume, ea a pierdut. In foarte putine randuri a iesit in relief marcand.

Daca vineri asteptam o diferenta reala de scor, cred ca asta se poate intampla in Danemarca vs Gibraltar. Atat de mare este diferenta dintre loturile celor doua echipe, ca nu va pot recomanda alt pariu decat un succes la scor. Drept urmare, cred ca danezii vor castiga la cel putin cinci goluri diferenta. Au nevoie de asta, pentru a-si ridica moralul inaintea disputei cu Irlanda.

Ponturi fotbal Danemarca vs Gibraltar: peste 4.5 goluri, cota 1.50 la Betfair