Ponturi fotbal Dagenham & Red. vs Ebbsfleet – National League

ponturi anglia

Ponturi fotbal Dagenham & Red. Vs Ebbsfleet: joi este etapa in Anglia, iar in National League, de la ora 15:00, pe Victoria Road, este meci de fotbal. Dangeham & Redbridge si Ebbsfleet se vor infrunta.

Dagenham & Redbridge

Usor favorita la agentiile de pariuri, Dagenham se afla intr-o pozitie ingrata. Cel putin in meciurile pe care le joaca in campionat. In runda anterioara a pierdut cu 0-1 in disputa cu Hartlepool. A fost a cincea infrangere stagionala suferita in meciurile din campionat. Se vede ca nu merge bine si prin prisma cifrelor.

Cei de la Dagenham & Redbridge se afla pe locul 18 in clasament, cu 30 de puncte. Totodata, are si -4 in dreptul golaverajului. Insa, nu rateaza vreo ocazie sa puna probleme cand evolueaza acasa. La Londra a luat 18 dintre puncte, desi in ultimele meciuri a fost usor vulnerabila.

Ebbsfleet

Fericita dupa rezultatele din ultimele meciuri, Ebbsfleet a reusit sa obtina doua victorii si o remiza in precedentele teri intalniri. Au fost meciuri in care ambele au inscris. De asemenea, pare sa fie un deznodamant des intalnit in meciurile sale. In noua din ultimele zece meciuri s-a intamplat lucrul acesta.

Cu toate acestea, desi are o singura infrangere in precedentele cinci runde, se afla pe ultimul loc. Ocupa locul 24, cu 23 de puncte, avand si -12 in dreptul golaverajului. Asa cum era de asteptat pentru o lanterna rosie, are cea mai slaba defensiva. A luat 48 de goluri pana in momentul de fata.

Desi gazdele sunt favorite, nivelul jocului lasa mult de dorit si lucrul acesta cred ca o sa le dauneze. Cu atat mai mult cand adversarii, cei de la Ebbsfleet, reusesc sa inscrie aproape meci de meci. Drept urmare, ma voi indrepta spre un meci in care ambele vor pune accentul pe greselile adversarului si vor inscrie cel putin un gol.

Ponturi fotbal Dagenham & Red. Vs Ebbsfleet: ambele marcheaza, cota 1.68 la Unibet