Ponturi fotbal CSM Resita vs U Cluj – Liga 2

Ponturi fotbal CSM Resita vs U Cluj – Liga 2
Ponturi fotbal CSM Resita vs U Cluj – Liga 2 - sursa foto - facebook

Ponturi fotbal CSM Resita vs U Cluj – Liga 2

Sambata, de la ora 14:30, in direct pe Digi Sport 1, Telekom Sport si Look Sport, CSM Resita primeste vizita Universitatii Cluj. Meciul face parte din runda cu numarul 12 din Liga 2.

CSM Resita

Dupa sase meciuri consecutive pline de ghinion, CSM a reusit sa mai aduca soarele pe strada ei. A profitat de avantajul terenului propriu si astfel, a trecut cu 1-0 de Concordia Chiajna. Danci a inscris unicul gol al meciului disputat in urma cu doar cateva zile, intr-o restanta a rundei cu numarul 10.

Cu inca trei puncte nu se face primavara, CSM Resita ocupa locul 16, cu 11 puncte. Continua sa aiba cea mai slaba ofesiva, cu cinci goluri inscrise in decursul celor zece meciuri deja disputate. In schimb, a incasat aproape de trei ori mai multe goluri si asta o face usor vulnerabila.

Universitatea Cluj

De la venirea lui Costel Enache jocul s-a imbunatatit vizibil. Astfel, Universitatea a ajuns la opt meciuri consecutive fara esec, confruntari disputate atat in Liga 2, cat si in Cupa Romaniei. Spre exemplu, in runda anteriora a evoluat in deplasare, la Mioveni, unde s-a impus cu scorul de 1-0.

E drept, echipa nu a mai evoluat de doua saptamani si asta in ciuda unor probleme pe care jucatorii le-au avut. In conditiile acestea si cu doua meciuri mai putine decat alte competitioare, Universitatea Cluj ocupa locul 6, cu 17 puncte. Sunt mai multe echipe cu acelasi numar de puncte, dar ea are cel mai mic numar de jocuri.

Gazdele au castigat in etapa anterioara si dau semne de revenire, dar vor juca in compania unei aspirante la promovare. Asa cum U s-a prezentat in mandatul lui Costel Enache este de asteptat sa plece cu cel  putin un punct. Totusi, voi miza pe succes echipei vizitatoare tocmai din perspectiva atacului, oferind putine sanse adversarilor de a scapa fara gol.

Ponturi fotbal CSM Resita vs U Cluj: victorie Universitatea Cluj, cota 2.15 la Betano