Ponturi fotbal CSM Resita vs Petrolul Ploiesti – Liga 2

ponturi romania

Ponturi fotbal CSM Resita vs Petrolul Ploiesti: sambata, de la ora 11:00, CSM Resita si Petrolul Ploiesti vor sta fata in fata, in runda a 16-a din Liga 2.

CSM Resita

Intrata intr-o pasa mai proasta, nou-promovata CSM Resita a ajuns la patru meciuri consecutive fara succes. Frustrant si pentru jucatori este faptul ca toate aceste rezultate au venit la un singur gol diferenta. Cel mai recent exemplu a fost la mijlocul acestei saptamani, in restanta cu FC Arges.

Dupa 2-0 cu FC Arges dupa primele 40 de minute, se credea ca CSM Resita este clar favorita. Totusi, nivelul jocului ramane unul slab si drept dovada ca a pierdut cu 2-3. Drept urmare, aceasta perioada mai slaba se afla si pe loc din zona rosie. Ocupa locul 17, cu 15 puncte, avand si -6 in dreptul golaverajului.

Petrolul Ploiesti

Lupii galbeni vor sa mearga pe trendul ascendent pe care l-au inceput. Chiar la mijlocul acestei saptamani au reusit sa castige cu 1-0 in disputa cu Miercurea Ciuc. A fost un meci plin de emotii, golul succesului venind spre finalul partidei. Dovada ca a ajuns la patru victorii consecutive, meciuri in care nu a luat gol.

Rezultatele bune inregistrate de ea in ultimul timp au adus-o pe locul al treilea, cu 24 de puncte. Sunt sase lungimi intre ea si actualul lider, CS Mioveni, dar sunt si doua meciuri mai putine fata de acesta. Drept urmare, daca Petrolul Ploiesti reuseste sa se impuna in meciul de sambata, ar putea chiar trece pe locul secund, in locul aradenilor de al UTA.

Din punctul meu de vedere astept sa vedem un meci frumos, asezat, poate prea bine gandit tactic. Acest frumos tocmai din acest lucru vine, ca e placut sa vezi o asezare buna in teren, cum s-a intamplat la Petrolul, in ultimele etape. Drept urmare, cred ca si scorul o sa fie unul in consecinta. Totusi, am sa va recomand sa mergeti si voi pe victoria oaspetilor, care sunt intr-o forma buna. Este o diferenta de obiective intre ele si forma de moment o sa-si spuna cuvantul.

Ponturi fotbal CSM Resita vs Petrolul Ploiesti: oaspetii castiga, cota 1.71 la Unibet