Ponturi fotbal CSM Resita vs Pandurii Tg. Jiu – Liga 2

ponturi romania

Ponturi fotbal CSM Resita vs Pandurii Tg. Jiu – Liga 2

Sambata, de la ora 11:00, Resita primeste vizita Pandurilor, in runda cu numarul 8 din Liga a 2-a de fotbal din Romania.

CSM Resita

Favorita in fata lanternei rosii, CSM are nevoie disperata de puncte daca vrea sa se indeparteze de subsolul clasamentului. In prezent este pe 13, cu 8 puncte, la egalitate cu Concordia Chiajna. Insa, are cel mai slab atac de pana acum cu doua goluri inscrise si de patru ori mai multe goluri primite.

De asemenea, in runda anterioara s-a vazut clar problema pe care o are in a inscrie. A evoluat pe terenul celor de la Metaloglobus, dar jocul acela s-a incheiat asa cum a inceput, 0-0. Resitenii au avut ocazii, dar prea putine si deloc periculoase pentru a pleca cu toate puncte si raman cu doua victorii stagionale.

Pandurii Tg. Jiu

Mentinerea Pandurlor din Targu Jiu in cea de-a 2-a Liga de fotbal din Romania a venit pe fondul intreruperii campionatului. Forul competent a introdus o regula prin care nu retrogradeaza nimeni si asa s-a mentinut formatie gorjeana. Cu toate acestea este greu de crezut ca poate sa faca asta din nou.

Mai mult, se pune problema sa nu incheie campionatul si asta din cauza problemelor financiare. Oricum, echipa nu joaca deloc un fotbal demn nici de al doilea esalon, dovada ca este pe ultimul loc in clasamen. Are 0 puncte si de departe cea mai slaba defesiva, cu 18 goluri incasate. De noua ori mai multe goluri decat cele pe care le-a primit.

Se vor duela cele mai slabe atacuri din acest moment, dar Resita stie bine ca nu are voie sa se incurce. Exact asta ma astept sa faca, sa nu lase intimidata si sa abordeze jocul cum stie ea mai bine pentru ca la final sa se impuna. Mai mult, astept sa o faca inca de la pauza, Pandurii fiind genul de echipa care primeste usor goluri inca de la pauza.

Ponturi fotbal CSM Resita vs Pandurii Tg. Jiu: 1 pauza / 1 final, cota 1.97 la Unibet