Ponturi fotbal CSM Resita vs ASU Poli Timisoara – Liga 2

ponturi romania

Ponturi fotbal CSM Resita vs ASU Poli Timisoara – Liga 2

Sambata, de la ora 11:00, in Banat este derby, la Resita se vor infrunta CSM si ASU Poli, intr-un joc din etapa cu numarul 4 din Liga 2.

CSM Resita

Parcursul resitenilor este unul in nota echipei. Dupa doua meciuri deja disputate, acestia se afla pe locul 15, cu 3 puncte, avand -3 in dreptul golaverajului. CSM Resita a reusit in prima partida disputta sa se faca de ras jucand acasa. A primit atunci vizita Petrolului intr-un meci care s-a terminat 0-4. Insa, trezirea a venit la timp si resitenii au reusit sa puna in dreptul lor si primul succes al sezonului.

Laurentiu Bus, fost jucator si al echipelor din Liga 1, a reusit sa inscrie unicul gol al acelei confruntari. CSM juca atunci pe terenul proaspat proomvatei Aerostar Bacau, pe care a reusit sa o nautralizeze si sa o invinga 1-0.

ASU Poli Timisoara

Inceputul sezonului nu a prins-o pe ASU in ofsaid, ci echipa banateana a venit pregatita. Dupa  trei etape se poate lauda ca este neinvinsa si are 7 puncte, tot atatea cate are si proaspat promovata FC Universitatea Craiova. Dupa remiza alba din runda inaugurala, ASU a reusit sa obtina doua victorii notabile.

In precedentele doua confruntari a evoluat in compania unor formatii cu nume si de traditie. Cel mai important aspect este victoria pe care a obtinut-o cu 1-0 la Cluj, impotriva Universitatii, cat si cu 2-1, acasa, impotriva Farului Constanta.

In doar doua meciuri s-au intalnit cele doua echipe si de fiecare data ambele formatii s-au anihilat. La fel vad sa se desfasoare si jocul de sambata, CSM si ASU sunt echipe care prefera sa joace un fotbal prudent in speranta ca vor obtine un punct.

Ponturi fotbal CSM Resita vs ASU Poli Timisoara: sub 2,5 goluri, cota 1.64 la Unibet