Ponturi fotbal Crawley vs Northampton – League Two

ponturi anglia

Ponturi fotbal Crawley vs Northampton: joi, 26 decembrie, de la ora 17:00, pe Broadfield Stadium, Crawley Town si Northampton se vor infrunta.

Liga 2, Anglia
26 decembrie 2019
Crawley Town17:00Northampton Town

Crawley Town

In etapa trecuta a reusit sa se faca din nou de ras. 1-2 s-a terminat meciul cu Oldham, pe care l-a evoluat in delasare. A fost a saptea partida jucata consecutiv in care n-a reusit sa se impuna. Fie ca vorbim despre meciuri jucate in campionat sau in Cupa Angliei.

Crawley Town se afla pe locul 18, cu 23 de puncte. Are acelasi punctaj ca Oldham si Mansfield, ele fiind departajate de golaveraj. De astfel, ea are si una dintre cele mai slabe defensive din a doua jumatate a clasamentului. Nu e deloc ajutata nici in meciurile de pe teren propriu, acolo unde are patru victorii, tot atatea infrangeri si trei remize.

Northampton

In etapa anterioara a smuls un punct in disputa cu Mansfield, 1-1 a fost scorul final. Astfel, a ajuns la doua meciuri la rand in care nu a pierdut. De astfel, celalalt meci s-a terminat cu victoria ei, acasa, 1-0, cu Forest Green. Ea se vede bine si in clasament, privind in jos formatiile modeste.

Ocupa locul 7, cu 35 de puncte, la un singur punct peste ocupanta locului 8. De asemenea, are si un meci sau chiar doua in plus fata de anume formatii. Totodata, Northampton in ultimele meciuri de campionat a fost invinsa o singunra data. 2-3 cu Exeter, o echipa care se afla in fata ei, pe locul al doilea.

Cred ca Northampton are o ocazie foarte buna sa plece cu toate punctele. Desi evolueaza pe teren strain, ma astept sa vad din partea ei multa mobilizare si la final sa plece neinvinsa. Drept urmare, X2 mi se pare un pariu plauzibil.

Ponturi fotbal Crawley vs Northampton: X2, cota 1.48 la Unibet