Ponturi fotbal Covilha vs Benfica B – LigaPro

ponturi portugalia

Duminica 29.12.2019, de la ora 13:15, va avea loc infruntarea Covilha vs Benfica B, din cadrul etapei a 14-a a ligii secunde portugheze.

LigaPro, Portugalia
29 decembrie 2019
Sporting Covilhã13:15Benfica B

Forma foarte slaba arata de gazde

Covilha

Covilha e total iesita din forma si nu ar fi de mirare o infrangere a lor astazi, desi adversarul este inferior. Gazdele au nu mai putin de 4 infrangeri in ultimele 5 etape si increderea jucatorilor a scazut drastic. In luna Noiembrie reuseau gazdele sa obtina ultimul punct in LigaPro, dupa un 2-2 pe terenul celor de la Mafra. Au urmat insa 3 esecuri, cel mai recent cu Academica, 1-2 pe teren propriu. Nici in Cupa Ligii echipa nu a reusit sa obtina vreun rezultat pozitiv, terminand pe ultima pozitie intr-o grupa cu Guimaraes, Benfica si Setubal.

Juniorii vulturilor au devenit experti in remize

Benfica B

Benfica B are nu mai putin de 4 remize consecutive inregistrate in campionat, toate cele 4 dueluri fiind atractive. Acestia au marcat si au incasat nu mai putin de 7 goluri in aceste dueluri, astfel de meciuri fiind specialitatea lor. Daca privim in ansamblu, echipa B a celor de la Benfica Lisabona are 7 partide consecutive in care s-a modificat tabela de ambele parti. La o astfel de desfasurare de forte ma astept si astazi, mai ales ca oaspetii nu se situeaza pe o pozitie onorabila. Acestia ocupa locul 16 in LigaPro, cu 14 puncte acumulate in 13 runde.

Benfica B nu are un obiectiv bine stabilit. Jucatorii incearca sa evolueze cat mai bine, in incercarea de a-l impresiona pe antrenorul primei echipe. Oaspetii nu au drept de promovare, asadar nu pozitia in clasament ii intereseaza cel mai mult, ci jocul echipei. De partea cealalta, Covilha incearca sa se apropie de primele 2 pozitii, insa poate face asta doar cu o victorie. Recomandarea mea este pronosticul “ambele echipe marcheaza”. Unibet ne ofera o cota de 1.81 pentru aceasta alegere, cea mai mare de pe piata in momentul actual.

Ponturi fotbal Covilha vs Benfica B

ambele echipe marcheaza, cota 1.81 la Unibet