Ponturi fotbal Coreea de Sud vs Columbia – Amical International

76
Ponturi fotbal Coreea de Sud vs Australia

Ponturi fotbal Coreea de Sud vs Columbia este o infruntare amicala, avand fluierul de start programat la ora 13:00, urmand sa se joace la Seoul, pe World Cup Stadium.

◘ Coreea de Sud este una dintre marile forte ale fotbalului asiatic, care de ani buni isi reprezinta continentul cu succes la turneele mondiale, luand parte la zece editii. In 2018, sud-coreenii s-au calificat la al noualea mondial consecutiv, la care nu au reusit sa atinga fazele eliminatorii, reusind insa o victorie uriasa, invingand Germania in ultimul meci, eliminand-o astfel inca din faza grupelor. Nationala antrenata de Paulo Bento a jucat la Cupa Asiei la inceputul anului, competitie in care s-a oprit in sferturi. A castigat lejer o grupa din care mai faceau parte modestele Filipine, Kyrgyzstan si China, invingand Bahrain in optimi, pierzand in cele din urma cu Qatar, care avea sa si castige trofeul de altfel. Coreea de Sud vine dupa o victorie obtinuta in fata Boliviei, castigand cu 1-0 pe teren propriu.

◘ Columbia este o nationala mai valoroasa, fapt pentru care in aceasta confruntare porneste ca favorita, chiar daca joaca in afara granitelor. “Los cafeteros” au luat parte la sase editii de Campionat Mondial, ultima oara in 2018. Sud-americanii au reusit sa castige o grupa cu Polonia, Senegal si Japonia, ajungand astfel in optimi, unde au dat piept cu Anglia, in fata careia au pierdut insa, dupa loviturile de departajare. De atunci, reprezentativa pregatita de Carlos Queiroz a disputat cinci partide amicale, in care nu a suferit nicio infrangere. In acestea, Columbia a reusit patru victorii, invingand Venezuela, SUA, Costa Rica si Japonia, remizand in disputa cu Argentina, in toate aceste infruntari marcand zece goluri.

Meciul este unul destul de echilibrat, Columbia avand un plus de valoare, Coreea de Sud beneficiind insa de avantajul propriului teren, asa ca vom evita pariurile pe soliste si vom miza pe varianta golurilor, pornind de la premisa ca se va marca al ambele porti.

• Ponturi fotbal Coreea de Sud vs Columbia: peste 1,5 goluri -> cota 1.42