Ponturi fotbal Columbus Crew vs Los Angeles Galaxy – MLS

Ponturi fotbal Columbus Crew vs Los Angeles Galaxy

Ponturi fotbal Columbus Crew vs Los Angeles Galaxy: joi dimineata, de la ora 02:30, in Major League Soccer se joaca Columbus Crew vs Los Angeles Galaxy. Este un meci ce se va disputa pe “MAPFRE Stadium”.

Columbus a uitat cum e sa castigi

A venit momentul cand Columbus Crew a uita cum este sa castigi. In ultimele cinci runde a fost mereu depasita de adversarele pe care le-a intalnit. Au fost dueluri in care a inscris putin, a marcat doua goluri si a luat alte zece. Unul dintre aceste meciuri s-a jucat cu putine zile in urma, a fost atunci 1-3 in fata celor de la DC United.

Cu toate acestea, inca ramane pe loc de playoff. Ea se afla pe locul 6 in Conferinta de Est, cu 13 puncte, avand unul dintre cele mai slabe atacuri. Pana in momentul acesta, din unsprezece dueluri avute, Columbus Crew a inscris noua dintre ele.

  • Echipa probabila: Steffen – Jimenez, Mensah, Williams, Francis – Artur, Trapp – Santos, Higuain, Robinho – Zardes

Ibra este salvatorul celor de la Galaxy

Ibrahimovic a inscris din nou si in etapa trecuta, dar a fost in zadar. Desi Los Angeles Galaxy a condus-o cu 2-1 pe New York Red Bull, dupa pauza lucrurile au stat diferit. Astfel, aceasta a pierdut din nou, ar asa cum era de asteptat, a evoluat in deplasare. Pe langa acel esec, a ratat ocazia de a trece pe primul loc in Conferinta de Est.

Los Angeles Galaxy ocupa locul secund in Vest, cu 22 de puncte. Sunt doua lungimi mai putine pe care le are fata de Los Angeles FC, dar are un meci mai putin. Un eventual succes in meciul de joi dimineata, o aduce pe primul loc. Totusi, rezultatele slabe au venit in deplasare, acolo are o victorie, o remiza si doua infrangeri.

  • Echipa probabila: Bingham – Feitscher, Steres, Polenta, Skhelvik – Corona, Santos – Pontius, Lletget, Antuna – Ibrahimovic

Ambele sunt echipe care au obiective diferite, totusi, Columbus este cea care trece printr-o perioada foarte grea. Zlatan este omul de gol numarul 1 din lotul lui Galaxy si cum meciul este important pentru a trece la sefia Vest-ului, ma astept sa joace bine. De altfel, Galaxy marcheaza si ea cu regularitate, astfel ca in contextula ctual este echipa de la care astept sa vedem un joc ofensiv si cel putin doua goluri.

Ponturi fotbal Columbus Crew vs Los Angeles Galaxy: ambele marcheaza, cota 1.61 la Unibet