Ponturi fotbal Coleraine vs Linfield – NIFL Premiership

ponturi fotbal

Sambata 28.12.2019, de la ora 17:00, se va desfasura infruntarea Coleraine vs Linfield, din cadrul etapei a 23-a a primei ligi din Irlanda de Nord.

Duel pentru titlu!

COLERAINE

Coleraine vs Linfield e fara dubii atractia principala a etapei in NIFL Premiership. Cele doua sunt candidate certe la titlu, iar la acest duel vor trage cu ochiul mai multe formatii. Lupta in top e una incredibila, cu 5 formatii fiind despartite de doar 4 puncte in momentul de fara. Coleraine se poate declara multumita pe moment, ocupand pozitia a 3-a a clasmaentului, cu 43 de puncte. Acestia au trecut prin momente mai putin placute, inregistrand 4 etape fara victorie.

Acum 2 etape, gazdele pierdeau pe terenul celor de la Cliftonville, cu scorul de 1-0. Echipa si-a revenit apoi, castigand cu scorul de 2-0 in fata celor de la Ballymena. J. Carson si J. Glackin au rezolvat imediat ecuatia partidei, cu golurile marcate in minutele 10 si 17.

Orice pas gresit va cantari decisiv la finalul stagiunii

LINFIELD

La fel ca si Coleraine, Linfield nu are alta optiune decat cea a victoriei. Cele doua formatii se afla la egalitate de puncte, iar Cliftonville are un punct deasupra lor. Avantajul insa este in curtea oaspetilor, care au un meci mai putin decat Cliftonville si 2 fata de Coleraine. In ultimele 2 runde Linfield a pierdut 5 puncte esentiale, iar astazi trebuie sa isi revina. In 21 Decembrie, oaspetii din aceasta dupa-amiaza remizau pe teren propriu, 1-1 cu Crusaders.

Etapa precedenta, acestia s-au deplasat la Glentoran, acolo unde au avut o evolutie mediocra. Practic, Linfield nu a avut nicio sansa reala si a pierdut cu un 3-0 greu de digerat de catre suporteri.

La egalitate de puncte in acest moment, Linfield si Coleraine se lupta cot la cot la titlu. E o partida importanta pentru cele doua, dar si pentru liderul Cliftonville. Cu siguranta ca acestia si-ar dori o remiza intre cele doua, in timp ce formatiile implicate cauta succesul. Recomandarea mea este pronosticul “peste 2.5 goluri”.

Ponturi fotbal Coleraine vs Linfield

peste 2.5 goluri, cota 1.83 la Betano