Ponturi fotbal Clermont vs Niort – Ligue 2

ponturi franta

Vineri 29 Noiembrie, de la ora 21:00, va avea loc duelul Clermont vs Niort, din runda a 16-a a rundei cu numarul 16 din Ligue 2.

Gazdele dau dovada de inconstanta

Clermont

Clermont se afla pe pozitia a 7-a a clasamentului din Ligue 2 in acest moment. Acestia au 22 de puncte adunate in 15 runde si se afla la 3 lungimi distanta de promovare. Doar ca forma echipei nu convinge deloc, dovada fiind ultimele 3 dueluri ale lor. La inceputul lunii Noiembrie, Clermont a fost invinsa de catre Le Mans, cu scorul de 0-1. Mai apoi, acestia reuseau sa csatige cu acelasi scor in deplasarea de la Chambly. Doar ca evolutia buna a lor nu a putut fi confirmata si etapa trecuta, atunci cand au scos doar o remiza la AC Ajaccio, scor 1-1. Mai mult decat atat, inainte de acest rezultat de egalitate, Clermont a pierdut in Cupa Frantei la Bergerac cu scorul de 1-0.

Oaspetii stau foarte prost pe plan ofensiv

Niort

Doar 14 goluri in 15 runde au marcat oaspetii, asadar nu ne putem astepta ca acestia sa fie incisivi diseara. Etapa trecuta, Niort a reusit sa puna capat unei serii negative de 3 infrangeri consecutive. Acestia au trecut de Rodez pe teren propriu (scor 2-1) si au ajuns la borna 17 in Ligue 2! Echipa insanu se poate relaxa in acest moment, pentru ca diferenta de locurile retrogradabile este de doar 3 puncte. Cel mai in forma jucator al echipei este francezul I. Sissoko, acesta reusind sa inscrie de 8 ori si sa ofere o pasa decisiva pana in acest moment.

Cele doua formatii ne-au obisnuit cu spectacol atunci cand s-au intalnit. In ultimele 4 dueluri directe ambele au marcat, iar in luna Ianuarie Clermont se impunea pe teren propriu cu scorul de 3-2. Astazi insa voi merge contra statisticii, pentru ca cele doua nu dau impresia ca pot oferi un duel dinamic. Niciuna nu straluceste in ofensiva, impreuna cumuland doar 30 de goluri. In aceste conditii, voi merge pe un under la goluri, la o cota de 1.60.

Ponturi fotbal Clermont vs Niort

sub 2.5 goluri, cota 1.60 la Unibet