Ponturi fotbal Chinandega vs Ocotal – Liga Primera

ponturi fotbal

Chinandega vs Ocotal. Cele doua formatii se vor infrunta pe 19 Aprilie – de la ora 00:00, in ultima runda a sezonului regulat din Nicaragua. 

Chinandega

Chinandenga mai spera sa prinda inextremis un loc de play-off. Cu o etapa ramasa in joc, echipa se afla pe pozitia a 7-a a clasamentului din Liga Primera. Gazdele sunt la 2 puncte sub Juventus Managua, care se regaseste pe ultimul loc de play-off. In ultimul timp insa, evolutiile alb-rosilor au fost dezastruoase. Chinandega vine dupa 3 infrangeri consecutive, iar moralul jucatorilor este scazut. Etapa trecuta, acestia au cedat la Real Madriz cu scorul de 2-0. Ultima victorie avea loc pe 6 Aprilie, intr-un 1-0 in deplasarea de la Jalapa. Barrios si Alcazar sunt cei mai buni marcatori ai gazdelor in campionat. Cei doi sud-americani au marcat fiecare de 5 ori in 17 etape.

BONUS 100% PANA LA 500 RON

Ocotal

Ocotal a avut parte de un sezon foarte slab, iar echipa nu mai poate urca in clasament in aceasta ultima runda. Oaspetii sunt pe penultima pozitie in Liga Primera, cu doar 13 puncte acumulate. Acestia au reusit sa inregistreze succesul cu numarul 3 in ultima runda, dupa un 1-0 la Juventus Managua. In schimb, daca o comit si in acest duel, cei de la Ocotal pot deveni lanterna rosie, in cazul in care Sabanas o invingea pe Juventus Managua. Doar 11 goluri au inscris gazdele in cele 17 etape disputate. In schimb, au incasat nu mai putin de 23 de goluri, avand una din cele mai fragile defensive din Nicaragua.

Ocotal a pierdut doar una din ultimele 6 deplasari la Chinandenga, dupa un 2-1 din Septembrie 2019. Este ultima runda din Clasura si ma astept ca ambele formatii sa traga tare. Gazdele au o motivatie in plus, sperand inca la un loc de play-off. Recomandarea mea este pronosticul “peste 2.5 goluri“, la o cota de 1.60 oferita de cei de la Betnao.

Ponturi fotbal Chinandega vs Ocotal

peste 2.5 goluri, cota 1.60 la Betano