Ponturi fotbal Chertanovo M. vs Baltika – Rusia FNL

ponturi rusia

Miercuri 13 Noiembrie, de la ora 18:00, va avea loc infruntarea Chertanovo M. vs Baltika, din cadrul etapei a 23-a a ligii secunde din Rusia. 

  • Gazdele traverseaza o perioada foarte buna
  • CHERTANOVO M.

Cei de la Chertanovo au reusit sa obtina 4 victorii in ultimele 5 etape, fapt pentru care au ajuns pe un loc de play-off. Acestia au invins-o acum 2 runde pe F. Voronezh pe teren propriu, cu scorul de 4-0. O runda mai tarziu, gazdele din aceasta seara au remizat in deplasarea de la R. Volgograd, cu scorul de 1-1. Compartimentul care i-a adus pe cei de la Chertanovo pe locul 4 este cel defensiv. Acestia au incasat doar 14 goluri pana in acest moment si Khimki este singura formatie ce sta mai bine ca ei. Pe teren propriu, gazdele nu au mai pierdut in campionat din luna Septembrie, atunci cand Yarsoslavl se impunea aici cu scorul de 1-0.

  • Oaspetii sunt obligati sa joace la victorie
  • BALTIKA

Baltika a mai evoluat o singura data pe aceasta arena, in luna Iulie a anului 2018. Atunci, oaspetii plecau invinsi, dupa un 3-1 fara drept de apel. Un nou astfel de rezultat i-ar cam scoate pe cei de la Baltika din cursa pentru promovare, tinand cont de faptul ca acestia sunt la 6 puncte distanta de Chertanovo. In conditiile in care adversarii lor ocupa ultima pozitie promovabila, acestia se mai pot mentine in cursa doar obtinand minim un punct. Etapa trecuta, Baltika a reusit sa iasa din impas si sa o invinga pe Voronezh cu scorul de 3-0, astfel ca moralul jucatorilor a crescut.

E un duel interesant si de aceasta data voi merge contra statisticilor. In mod normal ar trebui sa vedem putine goluri, tinand cont de nivelul fotbalistic din FNL si de defensiva bine oraganizata a gazdelor. Baltika insa trebuie sa iasa la atac si sa forteze victoria, iar spatiile in aparare vor aparea. Recomandarea mea este pronosticul “peste 1.5 goluri”, la o cota de 1.40 oferita de cei de la Unibet.

Ponturi fotbal Chertanovo M. vs Baltika

peste 1.5 goluri, cota 1.40 la Unibet