Ponturi fotbal Chaves vs Vilafranquense – LigaPro

ponturi portugalia

Duminica 29 Decembrie, incepand cu ora 19:15, vom asista la infruntarea Chaves vs Vilafranquense, din cadrul etapei a 14-a din LigaPro.

LigaPro, Portugalia
29 decembrie 2019
Chaves19:15Vilafranquense

Luna foarte slaba pentru Chaves

Chaves

Chaves nu a mai reusit sa obtina vreo victorie oficiala din luna Noiembrie. Atunci, echipa o invingea pe Belenenses in Cupa Portugaliei, 1-0 pe teren propriu. Mai apoi insa, acestia nu au mai cunoscut gustul succesului, in 5 dueluri oficiale. Chaves a pierdut cu Farense si Oliveirense in campionat si a remizat cu FC Porto B, 1-1 in deplasare. A urmat un esec in Cupa Portugaliei cu Academico Viseu si unul in Cupa Ligii Portugaliei, 2-4 cu FC Porto. Chaves si Vilafranquense se vor intalni astazi pentru prima oara in istorie, intr-o partida oficiala.

Oaspetii au reusit sa paraseasca “zona rosie”

Vilafranquense

De partea cealalta, Vilafranquense e o formatie modesta, ce incearca sa supravietuiasca in esalonul secund al Portugaliei. Echipa a reusit sa se indeparteze de locurile 17 si 18, in urma ultimelor rezultate. Acestia au ajuns la 4 partide consecutive fara esec si cel mai important au reusit sa se impuna in fata celor de la Academico Viseu (scor 2-0) si Academica, scor 3-2. In precedentele 2 partide de campionat, Vilafranquense a remizat cu CD Cova da Piedade (scor 0-0) si Leixoes (scor 1-1). In deplasare, oaspetii au reusit sa obtina un singur succes in aceasta stagiune de campionat. Este vorba de un 2-0 pe terenul celor de la Academico Viseu.

E un duel destul de dificil de anticipat, mai ales din privinta solistilor. Cele doua nu s-au mai intalnit niciodata, iar antrenorii nu se cunosc. Totusi, Chaves porneste ca favorita astazi, din mai multe motive. In primul rand, acestia beneficiaza de avantajul terenului propriu. Mai apoi, Chaves a avut un sezon mai bun, in timpc e Vilafranquense s-a trezit abia in luna Decembrie. Oaspetii au avut prestatii mediocre pe teren strain, fapt pentru care voi miza pe o victorie a gazdelor.

Ponturi fotbal Chaves vs Vilafranquense

1 solist, cota 1.55 la Unibet