Ponturi fotbal Chambly vs Auxerre – Ligue 2

Chambly vs Auxerre. Cele doua formatii se vor duela Vineri 13 Septembrie, de la ora 21:00, intr-o partida din cadrul rundei a 7-a a Ligue 2.

Chambly merge excelent pana acum

  • CHAMBLY

Gazdele evolueaza fara cusur in acest moment, tinand cont de faptul ca acestia nu au experienta in spate. Chambly se situeaza pe pozitia a 4-a in esalonul secund francez, dupa 6 etape disputate. Echipa nu a pierdut inca vreo partida si cel mai important, nu a incasat gol! De altfel, Chambly e singura echipa cu defensiva impenetrabila, din Ligue 2. Etapa precedenta, gazdele au facut instructie cu Paris FC in deplasare, dupa ce s-au impus cu un categoric 3-0. Singura sincopa in aceasta vara pentru gazde, a venit in Cupa Ligii Frantei. Acestia au fost invinsi de catre GFC Ajaccio in deplasare, cu scorul de 2-0.

Cele doua formatii s-au mai intalnit o singura data, intr-o partida oficiala

  • AUXERRE

Auxerre a inceput ezitant acest sezon, alternand victoriile cu infrangerile. Echipa pare insa sa se afle pe drumul cel bun, fiind fara esec in precedentele 3 etape. La finalul lunii August, oaspetii au inregistrat doua remize consecutive, in fata celor de la Guingamp si Clermont. Mai apoi, Auxerre a invins-o pe AC Ajaccio pe teren propriu, cu un 3-1 fara drept de apel. Oaspetii de azi au mai dat piept cu Chambly, intr-o partida de Cupa Frantei din Ianuarie 2012. Atunci, acestia reuseau sa se califice, dupa o partida disputata in deplasare. Vara trecuta, Auxerre a mai invins-o odata pe adversara de astazi, insa intr-o partida amicala.

Auxerre are de partea sa experienta fotbalului la cel mai inalt nivel si ma astept sa joace cu ambitie. De partea cealalta insa, Chambly nu poate fi ignorata, iar forma echipei e excelenta. Tinand cont de faptul ca avem cea mai sigura defensiva din Ligue 2 in fata, ma astept sa nu vad prea multe goluri. Voi evita solistii de aceasta data si ma axez pe un “under” la goluri.

Ponturi fotbal Chambly vs Auxerre

sub 2.5 goluri, cota 1.50 la Betano

sursa foto: francefootball.fr