Ponturi fotbal Casa Pia vs FC Porto – Cupa Ligii Portugaliei

ponturi portugalia

Joi 5 Decembrie 2019, de la ora 22:15, va avea loc infruntarea Casa Pia vs FC Porto, din cadrul grupelor Cupei Ligii Portugaliei.

Premiera in aceasta seara

Casa Pia

Casa Pia si FC Porto se vor intalni astazi pentru prima oara in istorie, intr-o partida oficiala. Acest lucru se datoreaza gazdelor, care au evoluat in toata existenta lor doar in esaloanele inferioare ale Portugaliei. In prezent, Casa Pia se afla pe locul 17 in liga a doua, cu doar 7 puncte adunate in 11 runde. Echipa este in mare pericol de retrogradare, iar evolutiile formatiei sunt modeste. Etapa trecuta, Casa Pia a fost invinsa de catre Nacional pe teren propriu, cu scorul de 0-1. In Cupa Ligii Portugaliei, echipa a debutat cu un esec in fata celor de la Chaves, scor 0-1. Gazdele au nu mai putin de 7 infrangeri in ultimele 8 partide oficiale pe teren propriu.

Diferenta uriasa intre cele doua formatii

FC Porto

Indiferent de formula aliniata, oaspetii ar trebui sa se impuna astazi lejer. FC Porto e una din cele mai valoroase echipe ale Portugaliei, iar echipa trece prin momente foarte bune. Etapa precedenta de campionat, Porto a invins-o pe Ferreira pe teren propriu, cu scorul de 2-0. Inainte de acest succes, vice-campionii din Primeira au invins-o pe Young Boys in grupele Europa League, scor 2-1. In Cupa Portugaliei lucrurile merg la fel de bine pentru oaspeti, care tocmai ce au eliminat-o pe Setubal pe teren propriu, dupa un 4-0 fara drept de apel. In grupele acestei competitii, Porto a debutat cu un 1-0 pe teren propriu in fata celor de la Santa Clara.

Ma astept ca Porto sa trimita in teren mai multe rezerve, care vor avea dorinta de afirmare. Lotul oaspetilor este unul valoros, incomparabil cu cel al gazdelor. Oaspetii vor incerca sa rezolve ecuatia partidei inca din prima repriza, fapt pentru care recomand pronosticul “2 pauza / 2 final”, la o cota de 1.58 pe care o ofera cei de la Unibet.

Ponturi fotbal Casa Pia vs FC Porto

2 pauza / 2 final, cota 1.58 la Unibet