Ponturi fotbal Cardiff vs Millwall – Championship

ponturi anglia

Ponturi fotbal Cardiff vs Millwall: joi, 26 decembrie, de la ora 17:00, pe Cardiff City Stadium, Cardiff o va infrunta pe Millwall, in runda a 24-a din Championship.

Cardiff City

Galezi au reusit ca in etapa anterioara sa termine neinvinsi. 0-0 a fost scorul meciului cu Preston, in care a evoluat tot pe teren propriu. N-a avut nici macar un singur sut periculos pe poarta adversarilor, dar n-a oferit nici ea ocazia de a avea Etheridge ce apara. Dupa acel rezultat de egalitate, Cardiff a ajuns la trei runde consecutive fara succes in meciurile din Championship.

Pe locul 12, cu 33 de puncte, Cardiff City se afla la patru lungimi in spatele ultimului loc care merge in play-off. Nu este o distanta foarte lunga, cu atat mai mult cand poate prinde o perioada buna, care sa o propulseze.

  • Echipa probabila: Etheridge – Peltier, Flint, Morrison, Richards- Bacuna, Pack – Mendez-Laing, Tomlin, Whyte – Glatzel

Millwall

Londonezii de la Milwall sunt colegi de clasament cu adversara ei. Au tot 33 de puncte, tot atatea cate are si Hull City. Drept urmare, ele sunt despartite de golaveraj. De asemenea, este o lupta stransa intre ele. In runda anterioara a ratat ocazia de a se apropi de zona play-off-ului, asta dupa ce s-a vazut invinsa.

Desi a evoluat pe teren propriu, Millwall a sfarsit invinsa cu 2-1 de Barnsley. Astfel, a ajuns pe minus cu golaveraj, -1. Cu toate astea, reintoarcerea pe teren strain vine in conditii foarte bune. In precedentele patru astfel de dispute a pus in dreptul ei trei victorii si un singur rezultat de egalitate.

  • Echipa probabila: Bialkowski – Pearce, Cooper, Hutchinson – Romeo, Williams, Ferguson, Wallace – Wallace, Bradshaw, O Brien

In meciul din tur a fost 2-2, un scor care reflecta nivelul celor doua echipe. Sunt capabile sa inscrie atunci cand isi pun in cap, dar apararile lor nu sunt printre cele mai sigure. Drept urmare, un ambele marcheaza este alegerea mea si cred ca pariul este unul indicat pentru doua formatii de asemenea calibru.

Ponturi fotbal Cardiff vs Millwall: ambele marcheaza, cota 1.78 la Unibet