Ponturi fotbal Cajamarca vs Ayacucho – Peru

ponturi fotbal

Luni 28.10.2019, de la ora 22:30, se va desfasura duelul Cajamarca vs Ayacucho, din cadrul etapei a 13-a a primei ligi din Peru.

Sezon foarte slab al gazdelor

  • Cajamarca

Cajamarca este singura formatie din Clasura fara victorie inregistrata in actuala stagiune. Acestia au 6 remize si 6 infrangeri inregistrate in 12 partide de campionat, iar moralul jucatorilor este cu siguranta la pamant. Acum 5 runde, Cajamarca a pierdut fara drept de apel pe terenul celor de la Sport Boys, cu scorul de 4-0. Mai apoi, pentru gazdele de astazi a urmat o serie de 4 remize consecutive, doua dintre ele terminandu-se fara goluri marcate. Etapa precedenta, Cajamarca a remizat alb pe terenul celor de la Dep. Municipal. Ultima victorie intr-o partida oficiala pentru gazde avea loc in luna Iulie. Atunci, acestia o invingeau pe Sport Boys pe teren propriu, cu scorul de 1-0.

Oaspetii sunt intr-o continua crestere de forma

  • Ayacucho

Ayacucho vine dupa 4 rezultate pozitive si cu siguranta increderea jucatorilor a crescut mult. Acum 5 etape, echipa pierdea la Sporting Cristal cu scorul de 1-0, insa o runda mai tarziu acestia o invingeau pe Cesar Vallejo, cu acelasi scor. In urmatoarele 2 runde, oaspetii s-au impus pe terenul celor de la AD Cantolao (scor 2-1) si pe teren propriu cu Dep. Municipal (scor 2-0). La mijlocul lunii Octombrie, Ayacucho a inregistrat o remiza pe teren propriu, 1-1 cu Union Comercio. Oaspetii nu au mai reusit sa castige pe acest teren, din Octombrie 2014. Atunci, Ayacucho se impunea cu scorul de 1-0, intr-un duel din cadrul primei ligi peruviene.

Statistica nu este de partea oaspetilor, insa de aecasta data voi miza pe ei. Cajamarca are doar 6 goluri inscrise si e greu de crezut ca acestia isi pot reveni chair astazi. Ayacucho vine dupa 3 victorii in 4 etape si cu un nou succes astazi se pot apropia la doar 4 puncte de podium. Pentru o mai mare siguranta, voi opta pentru un “x2”, la o cota de 1.73 oferita de cei de la Unibet.

Ponturi fotbal Cajamarca vs Ayacucho

x2, cota 1.73 la Unibet