Ponturi fotbal Burnley vs West Ham – Premier League

ponturi anglia

Sambata 9 Noiembrie, de la ora 17:00, va avea loc infruntarea Burnley vs West Ham, din cadrul etapei a 12-a a primei ligi din Anglia.

  • Se vor duela doua vecine de clasament
Burnley

Gazdele se afla pe pozitia a 14-a a clasamentului din Premier League. Acestia au adunat doar 12 puncte in ultima vreme, iar fanii au motive de ingrijorare dupa ultimele rezultate. Acum 3 etape, Burnley era invinsa de catre Leicester in deplasare, scor 2-1. Mai apoi, gazdele din aceasta dupa-amiaza au pierdut cu Chelsea, 2-4 pe teren propriu. A urmat inca un esec pentru cei de la Burnley, de aceasta data mult mai drastic. Acestia au fost invinsi de catre Sheffield Utd in deplasare, scor 3-0.

J. Gudmundsson nu va puea evolua astazi din pricina unei accidentari la coapsa. Pe langa nordic, D. Drinkwater si Ch. Wood sunt incerti, tot din motive medicale.

  • Londonezii pleaca cu sansa a doua
West Ham

Nici West Ham nu se descurca excelent, avand un singur punct deasupra adversarei de astazi. Oaspetii nu au mai castigat o partida oficiala din luna Septembrie, atunci cand o invingeau pe Manchester United cu scorul de 2-0. Acum 2 runde, West Ham a remizat cu Sheffield Utd pe teren propriu, scor 1-1. Mai apoi, “ciocanarii” au primit vizita celor de la Newcastle si au cedat din nou, de aceasta data cu scorul de 2-3.

L. Fabianski, M. Antonio, W. Reid si J. Wilshere sunt toti in pericol de a rata deplasarea de la Burnley, din pricina accidentarilor. Sunt motive de ingrijorare pentru antrenorul londonezilor, care trebuie sa plece cu puncte astazi.

E un duel intre doua echipe aflate intr-o postura ingrata. Genul acesta de meciuri in mod normal trebuie sa produca faze de poarta si goluri. Remiza nu le ajuta pe niciuna si nu cred ca le vom vedea precaute. In aceste conditii, voi evita solistii, fiind dificil de prezis o invingatoare. Recomand pronosticul “peste 2.5 goluri”, la o cota de 1.76 pe care o regasim la Unibet.

Ponturi fotbal Burnley vs West Ham

peste 2.5 goluri, cota 1.76 la Unibet