Ponturi fotbal Burnley vs Crystal Palace – Premier League

ponturi anglia

Sambata 30 Noiembrie, de la ora 17:00, va avea loc infruntarea Burnley vs Crystal Palace, din cadrul etapei a 14-a a primei ligi din Anglia.

Burnley arata foarte bine in acest momente
  • BURNLEY

Gazdele se afla pe pozitia a 7-a in Premier League si continua sa uimeasca. Acestia au reusit sa inregistreze doua victorii consecutive: 3-0 pe teren propriu cu West Ham si 3-0 in deplasarea de la Watford. Dupa aceste doua victorii impresionante jucatorii au prins aripi si viseaza la un loc european. De altfel, acestia au ajuns la un singur punct distanta de locul 5, ocupat in prezent de Wolves. Pe Turf Moor, doar doua echipe au reusit sa castige in actuala editie de Premier League, iar numele celor doua formatii sunt cu greutate. Este vorba de Liverpool si Chelsea, care s-au impus cu scorul de 3-0 respectiv 4-2.

Moment critic pentru Palace
  • CRYSTAL PALACE

Crystal Palace traverseaza o perioada extrem slaba. Echipa are 4 infrangeri suferite in ultimele 5 runde si incepe sa se apropie vertiginos de retrogradare. Etapa trecuta, oaspetii au fost aproape de a reliza o surpriza pe teren propriu cu Liverpool. Acestia au incasat insa un gol pe final si au pierdut la limita: scor 1-2. In urma acestui rezultat, distanta dintre ei si locul 18 ocupat de Norwich, s-a micsorat la doar 5 lungimi. Ofensiva oaspetilor este printre cele mai slabe din Premier League. Acestia au reusit sa marcheze doar 11 goluri pana in acest moment si cu siguranta vor avea probleme pe Turf Moor.

Burnley nu este o echipa ce se face remarcata prin individualitati, ci prin forta grupului. Acestia au o organizare tactica foarte buna si iata ca reusesc dupa 13 etape sa se situeze deasupra celor de la Arsenal, Manchester United si Tottenham. Aceste lucruri dau incredere in vestiar si astazi ma astept ca gazdele sa domine categoric. Palace vine dupa o serie de meciuri foarte slabe, iar aceasta deplasare pica pentru ei cum nu se putea mai prost. In concluzie, voi recomanda pronosticul “1 solist”, la o cota de 2.35 oferita de cei de la Unibet.

Ponturi fotbal Burnley vs Crystal Palace

1 solist, cota 2.35 la Unibet