Ponturi fotbal Bulgaria vs Cehia – Calificari EURO 2020

ponturi din calificari euro

Duminica 17 Noiembrie, de la ora 19:00, va avea loc infruntarea Bulgaria vs Cehia, din cadrul etapei a 8-a a preliminariilor EURO 2020.

Meci fara miza pentru bulgari
  • BULGARIA

Bulgaria a avut parte de o campanie de calificare complet ratata. Vecinii Romaniei se afla intr-un con de umbra de ani incoace si nu reusesc sa mai invinga pe nimeni. Acestia nu au obtinut nicio victorie intr-o grupa cu Muntenegru, Kosovo, Cehia si Anglia si tind sa cred ca acest lucru se va pastra si dupa duelul de astazi. Mai mult decat atat, gazdele de astazi s-au facut de ras etapa precedenta, pierzand in fata Angliei cu un 0-6 fara drept de apel. Acum 2 etape, Bulgaria reusea sa remizeze in deplasarea din Muntenegru cu scorul de 0-0, insa rezultatul nu a impresionat pe nimeni. Duelul de astazi se va desfasura intr-un regim special, fara spectatori.

Cehia se pregateste de EURO 2020
  • CEHIA

Cehia a trait periculos etapa precedenta, atunci cand Kosovo a deschis scorul pe terenul lor. Echipa insa a revenit si a punctat de 2 ori pe final, luand toate cele 3 puncte si securizandu-si locul 2 in grupa. Acestia se afla in prezent la 3 puncte in spatele Angliei, insa sunt sanse 0 ca ei sa treaca pe prima pozitie, indiferent de rezultatul de astazi. Poate cel mai important rezultat din ultima vreme a avut loc in luna Octombrie, atunci cand Cehia a invins-o pe Anglia pe teren propriu, scor 2-1. Succesul a fost unul important pentru moral si pentru revansa, tinand cont de faptul ca acestia au cedat pe Wembley cu 5-0 in luna Martie.

Avem parte de un duel fara spectatori, in care se vor intalni doua formatii ce nu mai au niciun obiectiv. Poate singura motivatie a gazdelor este aceea de a termina peste Muntenegru, in cazul unui punct scos astazi. Totusi echipa este demoralizata dupa aceasta campanie complet ratata, fapt pentru care nu vad cum am putea avea parte de spectacol si goluri. Recomandarea mea este pronosticul “sub 2.5 goluri”. Unibet ne ofera o cota de 2.00 foarte atractiva, pe care va invit sa o incercati.

Ponturi fotbal Bulgaria vs Cehia

sub 2.5 goluri, cota 2.00 la Unibet