Ponturi fotbal Bujumbura vs Bumamuru – Burundi

ponturi fotbal

Bujumbura vs Bumamuru. Duminica 5 Aprilie, de la ora 14:30, va avea loc un duel echilibrat ce conteaza pentru runda a 27-a din Primus League.

Premier League, Burundi
05 aprilie 2020
Bujumbura City FC13:30Bumamuru FC

Bujumbura

Bujumbura se afla la doua puncte deasupra adversarei sale, dupa 26 de runde disputate. Totusi, avantajul acestora este forma de moment, care e una destul de buna. Gazdele sunt fara esec de 6 etape incoace, de la un 1-2 cu liderul Le Messager. Au urmat insa doua victorii importante pentru moralul echipei, 2-1 la Ngozi si 1-0 cu Rukinzo. Mai apoi, Bujumbura a remizat cu LLB in deplasare si cu Olympic in propriul fief, scor 1-1.

Etapa precedenta, Bujumbara a invins-o pe Kayanza pe teren propriu, scor 2-1. Pe aceasta arena, Bujumbura a pierdut o singura partida oficiala in 2020.

Bumamuru

Oaspetii nu s-au impus niciodata pe acest teren, iar forma de moment nu e incurajatoare pentru ei. Acestia nu au mai castigat de 5 etape, atunci cand o invingeau pe LLB-S4A. In urmatoarele 3 runde, Bumamuru a remizat cu scorul de 1-1, in fata celor de la Le Messager, Inter Star si Kayanza. Etapa precedenta, oaspetii de astazi au suferit a 10-a infrangere a sezonului, dupa un 0-1 pe teren propriu cu Aigle Noir. Lucrurile nu stau prea bine pentru Bumamuru, daca vorbim de partidele in deplasare. Acestia castigau ultima oara pe teren strain, in 3 Noiembrie 2019, dupa un 1-0 la Kayanza.

Partida pare una echilibrata intr-adevar, daca ne uitam pe linia de clasament si istoricul partidelor directe. Totusi, Bujumbura pleaca astazi cu un plus moral, dupa ultimele rezultate ale celor doua. Bumamuru e o formatie modesta in deplasare in actuala stagiune, iar astazi nu cred ca va face prea mare deranj. In aceste conditii, voi merge pe mana celor de la Bujumbura, insa pentru o mai mare siguranta recomand pronosticul “DNB1“. Unibet ne ofera in acest moment cea mai mare cota de pe piata – 1.61.

Ponturi fotbal Bujumbura vs Bumamuru

DNB1, cota 1.61 la Unibet