Ponturi fotbal – Bristol Rovers – Wimbledon – League One – 23.10.2018

O partida relativ echilibrata urmeaza sa se dispute pe “Memorial Stadium”, acolo unde avem disputa Bristol Rovers – Wimbledon, joc din etapa a 15-a.

Bristol Rovers nu face tocmai cel mai bun joc, in ultimele cinci etape nu a reusit sa castige, insa, nici nu pot spune ca s-a facut de ras, avand in vedere ca a obtinut trei rezultate de egalitate si alte doua infrangeri. Putin ingrijorator este faptul ca pare repetenta la capitolul goluri inscrise, in ultimele cinci meciuri a lipsit cu desavarsire golul, drept pentru care a devenit echipa cu cel mai slab astfel de compartiment. Nu trebuie sa fim surprinsi pentru ca se afla in lupta pentru evitarea retrogradarii, bristol Rovers se afla pe locul 20, primul de deasupra zonei rosii, avand acelasi punctaj cu al adversarului, insa, are un golaveraj mai bun, chiar daca este el unul negativ, -4.

Bristol Rovers: Bonham – Partingon; Lockyer; Craig; Kelly – Sercombe; Upson; Clarke; Sinclair – Nichols; Jakubiak

Wimbledon are deja o serie incredibila de infrangeri, vine dupa patru astfel de rezultate si din cauza asta a cazut sub linia rosie, avand -10 in dreptul golaverajului. Practic, are un numar dublu de goluri primite fata de cel al golurilor pe care le-a inscris. O astfel de demonstratie a fost facuta in etapa trecuta, atunci cand londonezii au evoluat la Blackpool, pe un teren unde au fost repede nevoiti sa iasa la joc, dat fiind golul destul de devreme pe care l-a incasat, inca din minutul 7. Imposibilitatea si problemele cu ofensiva au tinut pe tot parcursul jocului si drept consecinta a cedat cu 0-2, ramanand cu un singur gol inscris in ultimele patru etape.

Wimbledon: McDonnell – Oshilaja; Nightingale; McDonald; Purrington – Jervis; Wagstaff; Soares; Hartigan – Appiah; Hanson

Cum sunt echipe cu reale probleme pe faza de atac, nu am aspteptari mari de la acest joc, iar nivelul jocului o sa fie destul de scazut. Intr-adevar, pierd jocuri, dar Bristol City a facut-o mereu cu putine goluri luate si din aceasta cauza am aspteptarile joase. Pe de alta parte, Wimbledon in cele sapte deplasari avute, de doua ori s-au dat cel putin trei goluri, media de goluri inscrise fiind foarte scazuta, 1.6.