Ponturi fotbal Bristol City vs Charlton – Championship

ponturi anglia

Ponturi fotbal Bristol City vs Charlton: miercuri este zi de Champions League, dar si in liga a doua de fotbal din Anglia sunt meciuri interesante. Astfel, de la ora 21:45, Bristol City o infrunta pe Charlton Athletic, in runda a 13-a din Championship.

Bristol City

Dupa aproape doua luni in care a stat la inaltime, Bristol City si-a gasit nasul. Totul s-a intamplat in runda anterioara de Championship, atunci cand pierdea la scor de neprezentare in fata nou-promovatei Luton. Cu toate astea, ramane in prima jumatate de clasament, ea ocupand locul 9, cu 20 de puncte. Este la o singura lungime in spatele lui Preston North End, ultima in batalia pentru play-off.

La fel de bine s-a descurcat si in meciurile de pe terenul propriu. In cinci meciuri disputate, Bristol City a pus in dreptul ei opt puncte.  De admirat stilul pe care il practica, fiind o adepta a echilibrului, asa cum reiese si din numarul de goluri primite/inscrise.

  • Echipa probabila: Bentley – Hunt, Moore, Williams, Rowe – O Dowda, Massengo, Brownhull, Eliasson – Diedhiou, Weimann

Charlton Athletic

In forma dupa victoria din etapa trecuta, Charlton are toate motivele sa iasa cu capul sus. Ea a reusit cu doar cateva zile in urma sa treaca cu 3-0 de Derby County, dar e foarte adevarat ca a evoluat si acasa. Conteaza lucrul acesta in ceea ce o priveste pe ea, dovada si rezultatele. De asemenea, in roul de gazda a acumulat dublu fata de numarul de puncte pe care le-a luat din deplasare.

Echipa se afla pe locul 7, cu 21 de puncte, la egalitate cu Preston North End, care sta pe ultimul loc de play-off.  Asta inseamna ca un nou eventual succes al acesteaia, o poate duce intre cele mai bune sase echipe din Championship. Ar fi o reala performanta, avand in vedere ca nu astepta sa ajunga pana aici, desi au trecut 12 runde.

  • Echipa probabila: Phillips – Lockyer, Sarr, Pearce – Solly, Gallagher, Cullen, Pratley, Field – Bonne, Leko

Tot ce pot sa va spun despre Bristol City vs Charlton este ca joaca un fotbal placut. E drept, astept sa vad o formatie gazda ceva mai atenta in joc, iar inceputul sa fie unul echilibrat, fara gol.

Ponturi fotbal Bristol City vs Charlton: fara gol intre minutele 1 si 20, cota 1.47 la Betano