Ponturi fotbal Brest vs Strasbourg – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi fotbal Brest vs Strasbourg: marti, 3/12/2019, de la ora 20:00, Brest va juca pe Stade Francis-Le Bie, acolo unde urmeaza sa vina si Strasbourg. Este etapa intermediara, runda cu numarul 16 din Ligue 1.

Brest

Fara victorie in ultimele patru etape, asta a tras-o destul de mult in jos pe Brest. In acest interval de timp a pus in contul sau o singura remiza, cat si alte trei infrangeri. In cel mai recent meci pe care l-a jucat, aceasta a reusit sa cedeze cu 1-2 in disputa cu Olympique Marseille. Drept urmare, a cazut destul de mult in clasament, acum aflandu-se pe locul 15, cu 18 puncte, cat si un golaveraj poziiv.

Lucrurile se schimba putin atunci cand urmeaza sa joace pe Francis-Le Bie. In postura echipei gazda ea a reusit sa puna in dreptul ei trei victorii, patru rezultate de egalitate, cat si un esec. Singura echipa care a invins-o acolo a fost campioana en-titre si liderul la zi, Paris Saint-Germain.

Strasbourg

Parca a inceput sa fie ceva mai constanta in ultimele runde. Desi a pierdut cu putine zile in urma, Strasbourg a reusit sa fie priama care a deschis scorul. 1-2 s-a terminat meciul contra celor de la Olympique Lyon. A fost pentru a saptea oara cand a fost invinsa intr-un meci jucat in Ligue 1.

Dupa 15 etape scurse din prima jumatate de campionat, Strasbourg se afla pe locul 13, cu 18 puncte. Ea are acelasi numar de puncte ca Monaco, dar are un golaveraj mai bun. Totodata, acum trebuie sa gandeasca foarte bine jocul, avand in vedere ca va evolua pe teren strain. In aceasta postura a pierdut de cinci ori in sapte confruntari.

Ambele au pierdut in etapa trecuta si ambele cu o echipa care viseaza la podium. Astfel, ma astept ca acum sa puna in aplicare ce au invatat atunci si daca este asa, atunci Brest are avantaj. Este echipa mai buna cand joaca acasa si in ciuda cotelor, cred ca nu o sa piarda. Drept urmare, va recomand sa mizati pe dubla sansa in acest meci, respectiv victorie gazdele sau cel putin egalul.

Ponturi fotbal Brest vs Strasbourg: 1X, cota 1.57 la Unibet