Ponturi fotbal Brest vs Nantes – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi fotbal Brest vs Nantes: sambata, 23 noiembrie, incepand cu ora 21:00, la Brest, pe Stade Francis-Le Ble, Brest si Nantes vor avea meci direct.

Brest

Invinsa in ultimele doua meciuri, Brest a cedat cu 0-1 la Amiens si cu 1-2, acasa, in disputa cu liderul si campioana en-titre, PSG. Au cantarit ceva aceste doua infrangeri, drept pentruc are se afla pe locul 9, cu 19 puncte. Totusi, intre ea si formatia de pe locul al doilea sunt acum trei lungimi. Aceasta diferenta poate fi acoperita si datorita unui singur succes.

Interest este ca jucand acasa, o face foarte bine. PSG este singura echipa care a reusit sa se impuna acolo, ceea ce nu este deloc surprinzator. Diferenta este prea mare dintre ea si celelalte echipe. Tot in aceasta postura de echipa gazda a luat putine goluri, apararea fiindu-i un atu important.

Nantes

Cu un numar de puncte putin mai bun, Nantes se afla pe locul 9, cu 19 puncte. In ciuda acestui lucru, are un deficit de un gol in dreptul golaverajului. Nu stie foarte bine sa atace, aceasta este concluzia la care am ajuns privind cifrele. Nu trebuie sa ne mire lucrul acesta, avand in vedere ca in ultimele patru runde a pierdut de fiecare data.

De asemenea, in ultimele cinci saptamani a castigat o singura data si nu in Ligue 1. Ci in Cupa Ligii, dar a facut-o cu 8-0, in disputa cu modesta Paris FC. S-a intramplat lucrul acesta in chiar ultimele ore ale lunii noiembrie. Insa, cel mai recent duel a avut loc acasa, in runda anterioara din campionat, unde a pierdut cu 2-3 in disputa cu Saint Etienne.

Nantes incepe sa piarda mult teren si da semne ca si-ar fi terminat bateriile. Totusi, am sa merg pe un meci inchis, in care defensivele celor doua echipe se vor comporta aproape exemplar. Drept pentru care nu astept un numar de goluri mai mare de doua si chiar as lua in calcul sa vedem un meci egal.

Ponturi fotbal Brest vs Nantes: sub 2.5 goluri, cota 1.62 la Betano