Ponturi fotbal Brest vs Monaco – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi fotbal Brest vs Monaco este o partida programata sa se joace duminica, in data de 4 octombrie, de la ora 16:00, pe “Stade Francis-Le Ble”, contand pentru etapa a sasea din campionatul Frantei.

Brest

Este o echipa modesta, care, din punct de vedere al valorii, este sub nivelul adversarei sale, fapt pentru care in aceasta confruntare porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, chiar daca beneficiaza de avantajul propriei arene.

Gruparea gazda are un parcurs decent in acest inceput de sezon. Dupa cinci etape, aceasta se situeaza in zona mediana a clasamentului. Ocupa mai exact locul 13, cu sase puncte acumulate.

Brest si-a trecut in cont doua victorii, cu Dijon si Lorient, pierzand insa de trei ori, fiind invinsa de Nimes, Marseille si Angers, de la fiecare primind minim trei goluri. A ajuns astfel la 12 goluri incasate, marcand de noua ori.

Monaco

Nu mai este de ceva timp o echipa care sa emita pretentii la titlu, insa consideram ca are resursele necesare pentru a obtine clasarea pe un loc european, obiectiv pe care era aproape sa si-l indeplineasca in sezonul precedent, care s-a incheiat insa mai devreme.

“Alb-rosii” se gasesc peste adversarii lor in clasamentul din Ligue 1. Inainte de disputarea acestei partide se afla pe treapta a sasea, cu zece puncte. Sunt la doar doua puncte de zona de Champions League si la trei de liderul Rennes.

Monaco a facut un singur pas gresit in cele cinci etape, cu Rennes, pierzand cu 2-1. A reusit insa trei victorii, cu Metz, Nantes si Strasbourg, remizand in disputa cu Reims. Evident, dispune de un golaveraj pozitiv, inscriind noua goluri, incasand sapte.

Pronostic

Consideram ca Monaco este echipa indreptatita sa obtina puncte din aceasta confruntare. Este mai valoroasa, trecand si printr-o forma mai buna, asa ca mizam pe faptul ca nu va pierde. Tinand cont insa si de cifrele celor doua echipe, pare greu de crezut ca nu vom avea parte de minim doua goluri. Asadar, recomandam un pariu combinat, la o cota foarte buna de 1.75.

• Ponturi fotbal Brest vs Monaco: X2 si peste 1,5 goluri -> cota 1.75