Ponturi Fotbal – Brest – Clermont – Ligue 2 – 29.03.2019

76
Ponturi fotbal AC Ajaccio - Clermont Ligue 2

Vineri 29.03.2019, incepand cu ora 21:00, va avea loc duelul Brest – Clermont, din cadrul rundei a 30-a a ligii secunde din Franta.

Brest se claseaza in acest moment pe pozitia a 2-a a clasamentului din Ligue 2, cu cele 55 de puncte acumulate in 29 de partide de campionat. Francezul G. Charbonier este golgheterul echipei sale in campionat, acesta reusind sa inscrie de 17 ori pana in acest moment. Gazdele au parte de evolutii alternante in campionat, cu 5 puncte obtinute in ultimele 4 etape. Dupa o victorie cu 3-1 in fata celor de la Grenoble, Brest a remiazt pe terenul celor de la Chateauroux (scor 2-2), a cedat cu 2-5 in fata celor de la Valenciennes si a inregistrat un nou rezultat de egalitate, 1-1 in deplasarea de la Lorient etapa trecuta. Gazdele au pierdut doar una din ultimele 14 partide oficiale disputate pe teren propriu, dupa un 2-5 contra celor de la Valenciennes, in campionat.

De partea cealalta, Clermont ocupa pozitia a 8-a a clasamentului ligii secunde din Franta, echipa reusind sa adune 43 de puncte dupa 29 de etape. Francezul F. Aye este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 17 goluri marcate pana acum. Oaspetii se afla pe o panta ascendenta, cu 4 puncte acumulate in ultimele 2 partide de campionat. Dupa o remiza pe teren propriu cu cei de la Grenoble, Clermont s-a impus fara emotii etapa trecuta, 4-0 in deplasarea de la Red Star. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din Septembrie 2016, incheiata cu scorul de 0-2.

Brest are parte de un sezon foarte bun, iar in ciuda formei slabe aratate in ultima luna, acestia sunt printre principalii favoriti la promovarea in Ligue 1. De partea cealalta, Clermont incearca sa ajunga pe un loc de play-off, fiina la 5 puncte in spatele locului 5. Ma astept la o partida frumoasa, in care ambele formatii vor forta in ofensiva, in cautarea celor 3 puncte. Acestea fiind spuse, recomandarea mea este pronosticul “peste 1.5 goluri”, la o cota de 1.40 oferita de cei de la Unibet.