Ponturi fotbal Brentford vs Reading – Championship

ponturi anglia

Ponturi fotbal Brentford vs Reading: sambata, 23 noiembrie, de la ora 17:00, pe Griffin Park, Brentford si Reading vor fi rivale, in runda a 17-a.

Brentford

Favorita din nou intr-un meci din Championship, Brentford vine ci un vibe bun. A reusit ca in ultimele cinci meciuri, sa puna patru victorii in dreptul ei. Cea mai recenta a venit in runda anterioara, atunci cand a invins-o cu 3-0 pe Wigan, asta in contextul in care juca in deplasare. De asemenea, singura care i-a pus probleme in acest interval a fost Huddersfield.

Londonezii se afla in prima jumatate de clasament, ea ocupa locul 9, cu 24 de puncte. Intre ea si cea care merge in play-off sunt acum opt lungimi. Totusi, are si un meci in plus fata de aceasta, Nottingham este aceasta.

Reading

Singura echipa din Championship la care evolueaza un roman este in forma. Reading a reusit ca in ultimele doua meciuri sa puna in dreptul ei maximum de puncte. Cu George Puscas titular in ambele meciuri, a trecut cu 2-1 de Millwall si cu 3-0 de Luton Town. Pana la urma au fost scoruri care au adus-o pe locul 17, cu 18 puncte, dar -1 in dreptul golaverajului.

De asemenea, echipa este in forma maxima, fiind neinvinsa in precedentele patru confruntari. In tot acest timp a pus in dreptul ei trei victorii si un singur rezultat de egalitate. Mai mult decat atat, a reusit sa puna in dreptul ei cel putin cate un gol de fiecare data.

Ambele vin acum dupa un succes cu 3-0 in runda anterioara. Un pariu pe goluri pare sa stea din nou in picioare, daca tinem cont si de ce s-a intamplat in sezonul trecut. Atunci ambele au reusit sa joace un fotbal bun, marcand de fiecare data si numarul de goluri totalea fost de cel putin trei. Cert este ca echipele sunt dispuse sa joace fotbal si mergand pe acest considerent, astept sa vad din partea lor si sambata asta.

Ponturi fotbal Brentford vs Reading: ambele marcheaza, cota 1.75 la Betano