Ponturi fotbal – Brentford – Millwall – Championship – 03.11.2018

De la ora 17:00, pe “Griffin Park” din Londra, Brentford – Millwall este unul dintre derby-urile capitalei Angliei, cat si din etapa cu numarul 16 din Championship.

Brentford intra in acest duel cu moralul cat se poate de scazut, ea a pierdut din nou intr-un meci din campionat. A fost 0-1 disputa contra celor de la Nowich, in ceea ce a fost a treia infrangere consecutiva si a opta etapa la rand in care nu mai gaseste calea spre succes, drept pentru care si locul 16 pe care acum se afla, avand 18 puncte. Practic, dintr-o echipa care se lupta sa promoveze, acum a ajuns foarte aproape de zona rosie, sase lungimi stand acum intre ea si prima echipa care retrogradeaza. Cu toate astea, “Griifin Park” este suprafata unde a reusit pana acum sa nu se faca mult de ras, din opt infruntari, a pierdut o singura data si intr-un context nefavorabil, 0-1, cu Bristol City.

Brentford: Dalsgaard; Konsa; Mepham; Barbet – Yennaris; McEachrach – Canos; Sawyers; Watkins – Maupay

Traversand o forma buna, cu trei victorii in ultimele patru etape, Millwall a reusit sa urce destul de mult in clsament, acum ocupand locul 18, cu 16 puncte, golaverajul fiind si el unul pe masura unei echipe care s-a luptat mereu pentru evitarea retrogrdarii, -4. In etapa trecuta a reusit sa ofere continuitate, a profitat de faptul ca a disputat doua meciuri consecutive pe teren propriu, castigand de fiecare data. La finalul saptamanii trecute a fost 3-0 cu Ipswich, o echipa mai slab situata decat ea, Gregory (2) si Leonard, acestia au fost marcatorii acelui duel. Pe de alta parte, in deplasare trebuie sa aiba mereu grija, pentru ca este una dintre echipele care inca n-au stiut cum e sa castigi in astfel de postura, avand o linie de clasament formata din doua victorii si alte cinci infrangeri.

Milwall: Amos – Romeo; Hutchinson; Cooper; Wallace – Ferguson; Williams; Leonard; Skalak – Elliott; Gregory

Avand in vedere originea acestor echipe este un derby, dar pentru Millwall nu exista asa ceva cu Brentford, lucru declarat de fani si in returul campionatului trecut. Totusi, cred ca echilibrul trebuie sa isi spuna cuvantul si daca tinem cont ca Brentford da unul dintre cei mai buni marcatori ai campionatului, coroborat cu forma buna prin care trece Millwall, as merge din nou pe varianta in care ambele marcheaza, des intalnita in disputele “albinelor”.