Ponturi fotbal Bremen vs Augsburg – Bundesliga

Ponturi fotbal Bremen vs Augsburg – Bundesliga

Ponturi fotbal Bremen vs Augsburg: duminica, 1 septembrie, de la ora 16:30, Weserstadion este terenul care gazduieste Bremen vs Augsburg, meci al rundei cu numarul 3 din Bundesliga.

Werder Bremen

In continuare multi accidentati pentru Werder Bremen, oameni care ar fi putut sa o ajute. In primul rand aici merita mentionati Eggstein si Augustinsson. Poate asta sa fie explicatia rezultatelor din primele doua runde. Dupa 180 de minute de fotbal la cel mai inalt nivel in Germania, nu a reusit sa acumuleze vreun punct.

Totusi, ambele meciuri au pastrat ceva din specificul lui Werder Bremen. Au fost spectaculoase, marcandu-se de ambele parti de fiecare data. Mai mult, in etapa trecuta a condus-o la pauza pe Hoffenheim, dar pana la final a fot invinsa. Si in prima runda a reusit sa o egaleze pe Dussedlorf, dar a fost depasita total in a doua repriza.

  • Echipa probabila: Pavlenka – Gebre Selassie, Lang, Moisander (c), Friedl – M. Eggestein, Sahin, Klaassen – Osako – Sargent, Füllkrug

Augsburg

Si ea o echipa marcatoare, Augsburg a avut nesansa de a juca in runda inaugurala cu vicecampioana Borussia Dortmund. Rezultatul a fost unul pe masura, cu toate ca a condus cu 1-0 pana intr-un punct. Pana la final a pierdut cu 1-5, ceea ce a reflectat diferenta de valoare. in urma cu o saptamana a iesit din nou in relief, jucand pentru prima oara acasa.

A condus-o cu 1-0 pe nou-promovta Union Berlin, dar cu zece minute inainte de final a fost egalata. Din nou dupa o greseala in defensiva si asta a tras-o mult in jos. Cu atat mai mult cand a luat gol la singura ocazie avuta de catre adversari.

  • Echipa probabila: Koubek – Lichtsteiner, Khedira, Uduokhai, Max – Gruezo, Baier (c) – Hahn, Gregoritsch, Vargas – Niederlechner

Sunt echipe care rateaza destul de mult, dar ajung acolo si uneori marcheaza. Partea urata este ca fac greseli destul de multe defensive, iar lucrul asta s-a vazut si in cele doua runde de pana acum. Mai mult, ambele marcheaza este si pronosticul pe care il recomand pentru acest meci. Cred in el, avand in vedere inceputul lor de campionat, unde si-au aratat limitele defensie, facand greseli multe si repetate.

Ponturi fotbal Bremen vs Augsburg: ambele marcheaza, cota 1.57 la Unibet