Ponturi fotbal Braga vs Santa Clara – Primeira Liga

ponturi portugalia

Luni 28 Octombrie, incepand cu ora 22:15, vom asista la infruntarea Braga vs Santa Clara, din cadrul etapei a 8-a a primei ligi din Portugalia.

Braga are nevoie de toate cele 3 puncte

BRAGA

Gazdele se afla doar pe pozitia a 12-a a clasamentului din Primeira Liga, o clasare mult sub asteptarile conducerii. Echipa insa are sperante de a reveni in prim plan, mai ales dupa ultimele rezultate pozitive. Braga nu a mai pierdut din Septembrie o partida oficiala, iar in prezent au 4 victorii la rand. In 7 Octombrie, cei de la Braga au invins-o pe Penafiel in Cupa Ligii Portugaliei, 3-1 in deplasare. O saptamana mai tarziu, acestia au mai inregistrat un succes in aceeasi competitie, 2-1 cu Maritimo. In Cupa Portugaliei, gazdele de astazi au trecut fara emotii de Leca, cu scorul de 3-1. Joi, Braga s-a deplasat la Besiktas pentru un duel in grupele Europa League, acestia luand toate cele 3 puncte in Turcia.

Oaspetii nu au castigat niciodata pe acest teren

SANTA CLARA

De partea cealalta, Santa Clara incepe aceasta runda de pe pozitia cu numarul 9 in Primeira Liga. Acestia au 3 puncte avans fata de Braga, asadar cu siguranta se vor multumi si cu un rezultat de egalitate. Acum 2 etape, oaspetii de astazi pierdeau la FC Porto cu scorul de 2-0. Mai apoi insa, echipa a replicat cu o victorie la limita pe teren propru, 1-0 in fata modestei Gil Vicente. De 5 ori au mai evoluat cei de la Santa Clara in istorie pe terenul celor de la Braga, intr-o partida oficiala. O singura data au reusit sa scoata o remiza (in 2003), in celelalte 4 dueluri pierzand.

Braga este echipa net superioara, atat din punct de vedere valoric, cat si al experientei. De altfel, acestia vor evolua pe teren propriu, iar acesta avantaj poate fi decisiv. Moralul echipei este ridicat dupa ultimele succese, care trebuie sa razbeasca si in Primeira Liga. Ma astept la un duel dominat in intregime de gazde si recomand pronosticul “1 solist”, la o cota de 1.45.

Ponturi fotbal Braga vs Santa Clara

1 solist, cota 1.45 la Unibet