Ponturi fotbal Braga vs Ferreira – Primeira Liga

ponturi portugalia

Braga vs Ferreira. Cele doua formatii se vor duela Duminica 15 Decembrie, de la ora 22:00, in runda a 14-a a primei ligi din Portugalia.

Diferenta mare de valoare intre cele doua

Braga

Braga se afla pe locul 7 din Primeira Liga in acest moment, iar echipa e favorita certa. Nici nu ar putea fi altfel, tinand cont de faptul ca gazdele candideza mereu pentru locurile europene. Etapa precedenta, Sporting Braga a pus capat unei serii foarte bune de 3 meciuri fara esec. Acestia s-au deplasat la Aves, acolo unde au avut o evolutie modesta si au cedat cu scorul de 1-0. Pe teren propriu insa, lucrurile stau mult mai bine pentru echipa, acestia fiind fara esec din 1 Septembrie, de la un 0-4 cu Benfica. A. Hassan, Claudemir, R. Silva si Wallace sunt absentii gazdelor, toti 4 fiind accidentati.

Oaspetii sunt intr-un continuu picaj

Ferreira

Oaspetii au ajuns pe penultima pozitie in Primeira Liga, iar forma echipei este una execrabila. Acestia au pierdut de 4 ori in ultimele 5 runde, ajungand in total la 9 infrangeri. Etapa trecuta, Ferreira a cedat pe teren propriu, 2-3 in fata celor de la Setubal. Acestia au doar 8 puncte acumulate in 13 etape, iar golaverajul arata si mai rau. Oaspetii au inscris de 9 ori si au incasat nu mai putin de 22 de goluri. Brazilienii F.S. Welthon si G.W. Silva Timoteo nu se vor deplasa pe Estadio Municipal de Braga, din pricina unor probleme de ordin medical.

Cele doua formatii sunt in cautarea celor 3 puncte, insa obiectivele difera complet. Ferreira incearca sa evite retrogradarea, in timp ce Braga e obligata sa castige pentru a mai spera la fotbalul european. Ma astept sa vad un duel dominat de gazde, care au avantajul terenului propriu. De altfel, Ferreira nu a mai castigat pe acest teren din 2013 si e putin probabil sa o faca astazi. In aceste conditii, recomand pronosticul “1 solist”, la o cota de 1.43 oferita de cei de la Unibet.

Ponturi fotbal Braga vs Ferreira

1 solist, cota 1.43 la Unibet