Ponturi fotbal Boreham Wood vs Eastleigh – National League

ponturi anglia

Ponturi fotbal Boreham Wood vs Eastleigh: sambata, 28/12/2019, de la ora 17:00, Boreham Wood primeste vizita lui Eastleigh, intr-un meci din National League.

Liga Natională, Anglia
28 decembrie 2019
Boreham Wood17:00Eastleigh FC

Boreham Wood

Cu o cota putin mai mica decat a adversarei sale, Boreham Wood a reusit in urma cu o saptamana sa iasa cu capul sus. In urma unei confruntari care s-a disputat pe terenul propriu, ea s-a impus cu 2-1, in disputa cu Harrogate. A fost pentru a treia oara consecutiv cand a reusit sa se impuna intr-un meci din National League.

Totodata, ea a atins opt meciuri consecutive disputate in campionat si in care a fentat esecul. Lucrul acesta nu avea cum sa ramana fara ecrou si ea le sufla in ceafa echipalor din play-off. Ocupa locul 8, cu 40 de puncte, la o singura lungime in spatele echipelor de pe locurile 7, 6 si 5.

Eastleigh

Nici ea nu a evoluat in runda anterioara, care s-a disputat de Boxing Day. Astfel, cel mai recent meci care s-a jucat si a avut-o pe Eastleigh in prim-plan, a fost in urma cu o saptamana. Aceasta a reusit atunci sa treaca cu 3-2 de Bromley, tot in urma unei deplasari. A fost condusa cau 1-0, dar in urma presiunii s-a impus.

Acela a fost al noualea succes stagional. Drept urmare, a urcat pe locul 13, cu 36 de puncte si a venit la cinci lungimi de play-off. Totodata, are si doua meciuri in minus, iar daca le castiga, poate sa egaleze echipele care acum se afla pe locuri de faze superioare. Nu pare intimidata nici de meciurile din deplasare, acolo unde a pierdut o singura data in precedentele cinci astfel de dispute.

Impulsionate de victoriile obtinute in runda anterioara de campionat, este de asteptat sa vedem un meci frumos. Cum in tur Eastleigh s-a impus cu 2-0, este clar ca ii stie punctele vulnerabile ale formatiei sale. Drept urmare, cred ca este capabila si acum sa inscrie cel putin un gol in confruntarea de sambata. Poate sa ii fie suficient si sa obtina cel putin un punct.

Ponturi fotbal Boreham Wood vs Eastleigh: X2, cota 1.68 la Unibet